Ahoj holky,měla nektera zkusenost,6.9 probehla ovulace snazime se o mimi zhruba 9DPO jsem navstivila gynekologa,měla jsem zvětšenou sliznici na 17 řekl ze normalní je 15 a pravděpodobně to vypadá na těhotenství ve středu jdu na další kontrolu byla bych moc ráda kdyby to vyšlo..
@mariana223 Vysoká sliznice nemusí hned znamenat těhotenství, ta je i před začátkem MS. Nehledě na to, že je teda strašně brzy na to, aby Dr. určil případně vyvrátil těhotenství. Počkej si na termín MS a v případě, že se nedostaví si udělej těhotenský test a pak podnikej další kroky.
myslím, že ti stejně nic neřekne takhle brzo.
A co chceš jako za radu? 🤷🏻♀️ vysoká sliznice je i před ms a hlavně ani gyndař nepozná těhotenství v období případné ms 🤷🏻♀️
@izzylka tak hlavně,jsem měla do MS este daleko kdyz jsem tam byla 🙂 proto jsem chtela vedet ranu od zkusenejsich 🙂 tak pardon
@nikjean ja se řidím podle doktora ja sla jen na kontrolu a po vysetreni mi rekl tohle takze zadne kroky nedelam, prosila jsem o radu a zkusenosti s tim nic vic tak se moc omlouvám
Jako jakou radu? Bud jsi tehotna nebo ne. Kdyz to zatim nepozna ani tvuj lekar, co by k tomu mohly rict cizi zeny na MK?
@mariana223 V takovém případě ale žádnou radu očekávat nemůžeš. Je to buď a nebo, musíš holt počkat do termínu MS.
@mariana223 A proč nezkusíš těhotenský test?
@klokanka31 Protože rada na MK je zadarmo 😅
@nikjean Já tohle nechápu, a to do nikoho nechci rýpat, ale...i když sem holky napíšou kdy měly ovulaci a sex, a jak dlouhý mají cyklus, tak ale z toho nikdo prostě nepozná jestli se zadařilo nebo ne, to ukáže jen ten test...🤷
@klokanka31 to ano, ale od ovulace k pozitivnímu testu to je pak už více méně stejné
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, úplně uprimne - já otěhotněla až v momentě, kdy sem se jakkoliv přestala sledovat a řešit, jestli mám nebo nemám ovulaci. Predtim jsem taky řešila testy, sledovala grafy, každé pichnuti v břiše prisuzovala těhotenství a nic. Bylo to na palici. Pak jsem se na to vykaslala a vida, teď vedle mě chrni půlroční štěstí.
Zkus to tak moc neřešit a určitě to vyjde 🙏