Ahojky,dnes ráno jsem si dělala test,zdálo se mi,že je tam nepatrnej duch..A já blbka nedockava místo toho abych počkala alespoň do rána,udělala jsem si test ještě teď...Nejdříve to vypadalo,že se nic neděje.Potom jsem z testovacího pole chtěla odstranit smítko a za chvíli se tam objevil duch.Jelikož mám týden do MS,tak silné pochybuji,že by mi test ukázal druhou čárku takhle brzo.A proto se vás ptám,jestli je možné,že jsem test poškodila a nějakým způsobem jsem tam druhou čárku ,,vytvořila"? Máte někdo takovouhle zkušenost? Díky
Nové mamatesty toto dělají běžne, bohužel...
Pravá tehu carka vypadá jinak
Ok,díky 🙂
@ancickahyksova ovšem nic není nemožné 🙂
kup si testy dr max... rano si nechej moč ve nádobce a utikej do lékárny držím palečky!
@denousek děkuji 🙂 zkusím to 🙂
@ancickahyksova tak coooo zkoušela si? 🙂
Zkoušela a na jednom byl duch a na druhým nic tak nevím...jinak to byl Pepino test 🙂
@ancickahyksova jééééééééé ten zrovna mi delal carky az uplne nejpozději ten je blbeeejjj :D fakt na ostatních jsem mela a na pepinu nic :D
Vim,ze clear blue test je drahy 😐 ale fakt nejlepsi a nejspolehlivejsi 😉
Mě pepino test dělal krásne čárky snad hezčí jak dr.max test
Ale urcite si kup ještě ten dr.max a uvidíš naděje umírá poslední držím pěstičky.
@denousek fakt? :D no tak uvidíme,teď si dám chvíli od testování pauzu :D
@ivetka7686 ten jsem chtela kupovat,akorát když jsem na lékárníci vybalila,že chci Digital clearblue,tak na mě.koukala jak puk :D
@lukza s dr Maxem mám také dobre zkušenosti z minulého tehu 🙂 a díky 🙂
@ancickahyksova asi pani nema prehled o modernich vecech 😄
Ja testovala 17 den po sexu protoze jsem nejak tusila a test dr. maxe mi udelal hoodne slabyho ducha. A pak i Pepino. A jeste nejaky co prodavaji v Globusu. Nevim jmeno. Poradna dalnice byla kolem terminu Ms. Nadeje umira posledni 🙂
@ivetka7686 asi ne :D
@dindonka tak uvidíme,spíš teď počkám do příchodu ms a když nepřijde,tak je to jasný :D
Ještě sem zapomela dodat ze mam uz 6 den teplotu 37.5
@ancickahyksova tak co jak seš na tom?testovala si ještě?
@denousek tak ms nedorazila 🙂
@ancickahyksova moc gratuluju
@ancickahyksova jééééééééééé gratulujiiii 🙂
@ancickahyksova clear blue nejlepsi 😊 gratuluju 😊 opatruj se 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Přidávám ještě foto 🙂 jinak vím že mama testy ukazují falešně pozitivní