Ahoj holky, prosim, nemate s timhle nektera zkusenost? 24.-28. dubna jsem mela normalni MS. Ted v nedeli jsem zacala krvacet (byla jsem na pohotovosti) a tam mi nic nezjistili-pry menstruace ze stresu nebo hormonalni vykyv. Doktor mi rekl, at si pro jistotu udelam TT. Doma jsem si ho udelala a dve carky, dnes rano jsem byla na krvi a cekam na vysledky. Stalo se to nektere z vas? Co to muze znamenat?
Dekuji moc, Eva
Na testu jsou dobře viditelné dvě čárky?pokud ano tak je to těhotenství
Na UZ lékař nic vidět nemůže. Je totiž moc brzy.Pokud bude krev pozitivní tak je to jasné...
Moje babicka mela 3 mesice tehotenstvi normalne menstruaci, takze podle toho by nezjistila, ze je tehotna 😉 a jednomu kolegovi v praci se tak narodilo dite ze dne na den.. nevedeli, ze ho s partnerkou cekaji.. takze asi tak
@kuliseks to snad není možné, nevšimnout si 9 měsíců mimča? 🙈
@kuliseks On je menstruace a menstruace. Každá žena je zvyklá na jinou intenzitu a proto se ptám. Při klasické menstruaci odchází sliznice, do které se implantuje oplodněné vajíčko. Ta sliznice má určitou strukturu. Pokud taková menstruace proběhne, je nereálné, aby tam zůstalo vajíčko. Nemá se kde uhnízdit.
@eva_55 Ze začátku těhotenství může dojít ke kolísání hormonů a z toho může být i krvácení. Pokud jsi od menstruace cca týden, tak sliznice nemůže být natolik vysoká, aby v ní mohlo být zahnízděné vajíčko. Pokud šlo skutečně o menstruaci, Proto jsem se ptala na tu intenzitu - zda byla ta menstruace normálně silná se vším všudy. Ale víc Ti řekne dr. až budeš mít výsledky hcg. Všímej si každopádně bolestí, dalšího případného krvácení. Kdybys měla silnější bolesti, bylo Ti na zvracení, tak jeď k dr. co nejdřív.
@svetlananav no ono se nejspis narodilo predcasne.. ale jako taky to nechapu moc no 😉 ale jakoby uz mi prijde, ze je mozne vsechno. Kazdou chvili se nekde po svete narodi dite, tak je velka sance, ze nejake tehotenstvi bude “zvlastni” 😉 ale hlavne, kdyz to pak dopadne dobre no samozrejme 🙂
@svetlananav to je jak z Bravicka 😂
@werumka
Ano, i doktorka mi rekla, ze pokud me bude bolet pod brichem nebo jeste krvacet, tak hned k doktoru. Nicmene v krvi mam nepatrne mnozstvi HCG, cca za 2 tydny na UZ. Rikala, ze to krvaceni je zpusobeno i tim, ze se jedna o tehotenstvi (cerstve) a tak telo reaguje takto.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Hematom, implantačni krvácení.. může to být cokoli