Podle utz ranné těhotenství, avšak hCG negativní. Máte zkušenost?

gebymaruska
10. led 2024

Zdravím,
byla jsem na preventivce na gynekologii. A dr. mně poměrně zaskočila tím, že jsem buď těhotná a nebo to byl jen artefakt na ultrazvuku. Pro jistotu mi odebrala krev. Odpoledne jsem volala na výsledek, ale HCG je negativní. Na uzv jsem viděla i já i dr. gestační váček (jasně ohraničené kontury). Ale poslední MS jsem měla asi 18.12. (nevím přesně je to +/- jeden den). Takže do další MS je ještě čas. Ovulace proběhla podle ultrazvuku. Když jsem byla poprvé těhotná, tak HCG mi stoupalo pomalu. A teď mi to trochu vrtá hlavou. Máte někdo nějakou podobnou zkušenost? Pro jistotu počkám do příští ho týdne a uvidím. Minulý týden mi bylo špatně, myslela jsem, že jsem chytila nějakou virózu, byla jsem slabá, točila se mi hlava, stěží jsem něco udělala a navíc jsem dva dny prozvracela. O víkendu v práci jsem cítila podivný pach na octovém základě, který nikdo jiný necítil. Ale to vše jsem si spojila až teď večer, Do té doby jsem ani neuvažovala, že by to bylo možné.

luciesofiealex
10. led 2024

No může jít o zanikající těhotenství tedy biochemické, ale to by ta doktorka měla vědět,, je to zajímavé že tam je gestační váček ale hcg je negativní

misha31
10. led 2024

Zanikajici tehu nebo to proste neni gestacni vacek a bude to chtit dovysetrit

lilian2111
10. led 2024

Pokud je hcg v krvi negativní, tak to těhotenství nebude. To jde totiž na ultrazvuku vidět až při hodnotě vyšší než 1000 jednotek, takže těhotenství bych vyloučila. Chtělo by to dovyšetřit.

lencaa11
11. led 2024

@gebymaruska to na těhotenství nevypadá když je HCG 0 je jasné že to není bude to něco jiného mohl to bejt klidně myom ,atd ..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru