Podle testů jsem těhotná, ale doktor nic nevidí

kamilkaz
7. led 2016

Ahoj holky, zajímalo by mě zda jsem těhotná? Menstruace se nedostavila a testy my vychází pozitivní. Gynekolog mi dnes řekl, že mi to na 100% potvrdit nemůže že mám přijít za 2 týdny. Už jsme doufali že nám to dnes potvrdí a nic. Děkuju za komentářě.

dzogobela
7. led 2016

A kdy Ti vysel prvni pozitivni... Nebo spis dokazes odhadnout,v jakem jsi tydnu?

dzogobela
7. led 2016

@kamilkaz prijde mi,ze jsou testy jeste malo vyrazne,aby videl neco na ultrazvuku,ale na krev Te poslat mohl. Muzes si dojit i jako samoplatce

ppejskova
7. led 2016

Tak uvidíš za 2 týdny, za sebe a spoustu jiných můžu doporučit test z lékárny Dr.Max nikdy nedělá falešný čárky...

kamilkaz
autor
7. led 2016

posledni menstruaci jsem mela v prosinci a ten jsem mela mít 3.1 a nic. Pobolíví mě v podbřísku, semtam křeče jsem nafouklá.

kamilkaz
autor
7. led 2016

@ppejskova zitra mám v plánu koupit nějaký lepší, abychom věděli🙂

zandi
7. led 2016

@kamilkaz Jestli muzu doporucit tak fakt vydrz dva tydny. Ja mela silnejsi carky nez ty a hned bezela k dr. - řekl mi, ze tam nic nevidi, ze je to mozna mimodelozni. Tyden nato videl dutinu, ale opravdu az za 14 dni na to co jsem mu volala bylo pak videt srdicko a embryjko 🙂. Ja se zarekla, ze v pristim tehu driv jak 2 tydny po vynechane menses k dr. nepujdu, protoze ty nervy mi fakt za to nestaly ☹. Chapu, ze ses zvedava, ale jestli tam nic nenajde tak se pripravis 14 dni o klidny spanek - vím co rikam 🙂

ppejskova
7. led 2016

@kamilkaz no pozor me ukázal falešný výsledky i test jeden za 300,- 😀 on tenhle vypadá nic moc, stojí asi 100,- ale vím že je s ním i spousta známých spokojená 🙂 fakt je na něj spolehnutí... A nebo predictor early ale bohužel poslední dobou prý vůbec není k sehnání

kamilkaz
autor
7. led 2016

@ppejskova a ten Lady Max koupim i v jiné lékarně určitě že? nebo jen v DR.MAx?

pekkaa
7. led 2016

Taky doporucuji dr.max testy.
Ale stejne je na navstevu gynekologa prilis brzy. Pockej tak 2 tydny

ppejskova
7. led 2016

Jen v Dr.Max je to přímo jejich...

pekkaa
7. led 2016

@kamilkaz jenom v dr.max lekarne

kamilkaz
autor
7. led 2016

a ještě jsem se chtěla zeptat pan doktor mě dal nějaké prášky jodid a kyselinu listovou. a řekl že se nemám koupat v teplé vodě. tak by mě zajímalo jestlisi dávat jen sprchu a nebo muzu i vanu s teplejsi vodou,samozrejme ne moc teplou. vubec nevim

keny123
7. led 2016

@kamilkaz radsi jen sprchovat a urcite je na uzv brzo tak no stres...

kamilkaz
autor
7. led 2016

@pekkaa taky mě to přijde brzy(minulý měsíc jsem pravidelnou menstruaci a teď nic ani špinění) ale myslela jsem že třeba na gyndě mě řeknou víc z krve nebo tak.

pekkaa
7. led 2016

@kamilkaz je zbytecne spechat.. I kdyby ti to z krve potvrdili, tak ti to stejne nezarucuje, ze se bude spravne vyvijet v deloze.. Lepsi je pockat si na srdicko.
Ja myslim, ze tehotna si, akorat je fakt brzy. Ja jsem volaka k Dr az kdyz byla ta druha carka stejne silna a stejne me objednal az na pozdeji na 7tyden. Driv to fakt nema mic smysl, nic ti to nezaruci

kamilkaz
autor
7. led 2016

@pekkaa dobře, děkuju 🙂 aspoň už teda vím

pekkaa
7. led 2016

@kamilkaz neni zac. Drzim palce.🙂
A fakt ziadny stres.. Protoze priprav se na to, ze od ted se uz budes stale jenom ohledne neceho stresovat🙂 Tak si to jeste uzivej🙂

dzogobela
7. led 2016

@kamilkaz no tak tos byla hodně brzo, divím se, že tě vzal... já byla až skoro 4 týdny po vynechání. A hned bylo i srdíčko.

dzogobela
7. led 2016

@kamilkaz A taky si myslim, že těhotná jsi, jen je brzy 🙂

mandala
7. led 2016

Podle mne těhotná jsi, ale doktor ještě nic neviděl, já navštívila lékaře vždy až kolem 8 - 10 týdne, podle mne není nutné dřív plašit. 😉

lucykal
7. led 2016

Holky také jsem bojovala s těhotenstvím a pak ZT. Ale nechápu proč chodíte tak brzo k dr.? Můj např bere až v 8tt když není problém. Potom se tu takhle stresujete. Na utz je vidět až při hodnotě hcg nad 1000.

lucykal
7. led 2016

Důležití je srdeční akce

veruka
7. led 2016

podle mě těhotná jsi a na UZ jsi byla moc brzo až 14po vynechání u mě doktor viděl miniaturní váček a pak za 14dní bylo vše a krásně vidět,když nebudeš krvácet ani mít křeče tak počkej těch 14dní a zbytečně netestuj ty testy pozitivní jsou ♥

2016
8. led 2016

Na utz jsi byla moc brzy.Nedivím se Tobě,že jsi šla k dr,ale divím se přímo panu doktorovi.Musí mít už plno zkušeností s tím,že ještě v tak ranném stádiu nemůže být nic vidět,nechápu,že Tě vůbec vzal.Můj dr mě vždycky vzal až po 7 týdnu (od posledního datumu ms).Vydrž.

kamilkaz
autor
8. led 2016

@2016 ja jsem tam šla spíše z toho důvodu se zeptat zda je možné tak rychle otěhotnět po vysazení antikoncepce. A pan doktor teda že nic nevidí, ale že je zvetšení vaječník a sliznici. A teda s tím že mám přijít za 2 týdny. Tak budeme čekat 🙂

dzogobela
9. led 2016

@kamilkaz muzes otehotnet hned po vysazeni. A je to pomerne caste 😉

paja.83
9. led 2016

Já když jsem podle testu zjistila, že jsem tehotna, tak me doktor objednal na ultrazvuk AZ tak za 10-14 dni.

ovecka123
9. led 2016

Taky mi vyšly pozitivní testy pár po vynechání MS. Objednala jsem se k doktorce a ta mi těhotenství taky nepotvrdila, přišla jsem za další dva týdny a už tam byla fazolka a za další dva už i srdíčko. 🙂

miska071985
1. kvě 2017

@kamilkaz mužu se zeptat jak ste dopadla?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru