Ahoj,
chci se zeptat na vaše zkušenosti, podle ms bych měla být v 7tt, o víkendu jsem začala mít bolesti v pravém podbřišku, tak jsem jela na pohotovost a dr tvrdil, že s tím těhotenstvím počítat nemám a ještě mě vyděsil, že to vypadá na syndrom PCO a že se mi rozjíždí ms. Poslední menstruaci jsem měla 22.4., ovulace nevím kdy tentokrát proběhla, ale mívám ji opožděnou. Testy mi vycházejí krásně pozitivní a digitální už mi ukázal i 3+. Před 2 týdny mi můj dr potvrdil těhotenství z krve. Párkrát jsem zašpinila, ale nekrvácela jsem. Ve čtvrtek mám jít ke svému dr pokud se nerozjede ms. Chci se zeptat, jestli to některá měla taky takhle a jestli je ještě šance, že to dopadne dobře. Zaráží mě, že můj doktor mi vždy tvrdil, že je všechno v pořádku tak jak má a doktor na pohotovosti mě začal strašit PCO.
Moc děkuji za případné sdílení zkušeností
Já bych to teda viděla na mimoděložní 🤔
@ileni odběr krve byl jen 1, na první kontrole, kdybych neměla bolesti, tak jsem měla jít na kontrolu až ve čtvrtek a v nemocnici mi krev nebrali
@klokanka31 v nemocnici mi řekl, že mimoděložní to není, právě proto jsem tam jela, abych něco nepodcenila
Tak pokud nelokalizovali tehotenstvi v deloze tak je dost mozna jinde 🙈
No každopádně by měl být ještě další odběr krve, aby bylo vidět,jak se HCG hýbe...já bych do čtvrtka na kontrolu je svému Dr nečekala a jela hned. Pokud se jedná o křeče vážně bych se bála toho mimoděložního. Mě Dr. Tvrdila,že jsem úplně blbá, že mám přeci ovulaci...no, ta to nebyla
Nenech se odbýt, jak může vědět že to není mimoděložní když v děloze nic není a máš jasně pozitivní testy? A ještě když jsi špinila a máš bolesti...Být tebou tak okamžitě na gyndu a ať koukají hledat.
Také jsem to tak měla, pozitivní testy, v děloze nic a hcg rostlo! Doktor to fakt hodně hlídal, krev ob den i utz a kdyby cokoliv, tak okamžitě pohotovost. Mně ale nic nebolelo, čekal a hlídal teda jestli se neukáže aspoň váček. Neukázal a potom z ničeho nic hcg začalo klesat a já jsem začala silně krvácet. Obrečela jsem to, ale pak se mi ulevilo, že jsem se vyčistila sama. Hlavně ať tě hlídají.
Přijde mi to až až moc ten test že je tmavý a ještě v děloze nic není HCG jen jeden odběr já bych už dávno byla u lékaře a chtěla krev a pořádne vyšetření nedávno tu byl též takový příspěvek test byl tak to silný a paní byla za 5min 12 ve špitále s mimoděložním
Souhlasím s tím co píšou holky výše, ty testy jsou Opravdu silné na to aby nic nešlo vidět.
Jela bych hned, ať vyšetří i možnost mimoděložního..
Jela bych hned na vyšetření. Taky bych se bála mimodelozniho.
Tak já teď nevím co dělat, můj doktor ordinuje až ve čtvrtek a na pohotovosti je ten samý doktor co včera a ten mimoděložní vyloučil. Jinak dnes bolesti nemám ani nekrvácím a to mi říkal, že se do dneška rozkrvácím a ještě mi dal prášek kdyby to bylo hodně silné, když jsem si našla co je to za prášek tak je to klasická portálová pilulka… Spíš mě vyděsil tím, že bych mohla mít PCO, můj gynekolog nic neviděl, ovulace normálně probíhala, tak už nevím čemu věřit, hlavně když nemám ani pořádně kam zajít. Člověk jede na pohotovost, aby mu pomohli a oni mu nepomůžou a ještě ho jen vyděsí…
Nemáš možnost jít do jiné nemocnice na pohotovost?
Velmi zalezi jake ty bolesti mas. Ono na začátku těhotenství kolikrát jsou ty bolesti celkem citelne. Dalsi vec, opravdu zalezi na pristroji kterym utz delaji a taky na cloveku kterym za nim sedi. Mohla si mit ovulaci pozdeji, a sama to i pises, ze ji nemivas přesně. Takze klidne by si mohla mit mladší těhotenství. Staci tyden a uz by nic videt nemusel. Oni se odráží prave od tada posledni ms. Proto se vyckava. Ono i mimoděložní se neresi dokud ho nevidi. Nemuzou jen tak zacit rezat. Nejsou to hlupaci,pri podezreni by te uz nepustili. Tedy bych zatim byla v klidu.
Pilulku zahod. To vubec nechapu jak ti mohl dat. Jen tak ze si mysli??? Můžeš mit normální těhotenství ,jen mladší, a ty ve stresu si ji lupnes a prijdes o nej.
Co to melo byt za lek?
Jak ti může dat doktor jen tak, potratovou pilulku ?
Absolutně nechápu!!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A bylo více odběru z krve? Jestli HCG dobře roste. Takhle to může být taky mimoděložní,když v děloze nic nevidí....pokud testuješ už 2 týdny,tak by už něco vidět měli.....