Dobrý den,
dnes ráno jsem si dělala těhotenský test, jedna čárka vyjela úplně normálně, ale ta druhá slabá a jinak zbarvená. Nevím co si o tom myslet. menstruaci mám dostat za týden, ale test jsem si dělala dnes jelikož čtvrtý den mě občas píchne v podbříšku. S přítelem máme nechráněný pohlavní styk, neberu antikoncepci.
Prosím vás moc za rady co si o tom myslíte. Nevím si rady🙄🙏🙏🙈
@luciindaass zkusila bych jiný test,ale až minimálně za 3 dny. Týden do ms je ještě docela dost.
Jo nečetla jsem, že MS čekáš až za týden! 🙂 tak to bych také ještě počkala - protože ani v případě, že test bude negativní, to takhle hodně brzy nemusí znamenat, že těhotná nejsi. Testovala bych až za týden 🙂 škoda peněz za testy 😀
Ja vidim jen negativni test to co je uplne v pravo je jen dobehnuta barva skus jeste za par dni
Všem děkuji, trochu jsem si ulevila. Dítě plánujeme déle. Ale dočetla jsem se, že když se čárka zbarví jinak a více k okraji tak je to pokročilejší stádium těhotenství, takže další nervíky. Ale ano máte pravdu, udělám test kdyby se menstruace nedostavila. Jen mě trápí to píchání-bolest v podbříšku, možná je to syndrom, že se menstruace blíží,uvidím. Jen mě znepokojila čárka vpravo.
Klidně udelejte zítra,ale jiný.Me testy vždy ukázaly slabou čárku uz týden před ms ,ale každý to má jinak.S tímto testem zkušenost nemám,ale hodně od holek čtu,te vycházejí podivně,rozpite čárky apod
Nic. Negativni.
Udělej si jiný. Přijde mi špatný test nebo provedeny spatne. Zkus obden.
@luciindaass Zkusila bych udělat jiný test, protože pokud se nějak jinak zbarvil, tak bych mu moc nevěřila a udělala jiný. Jinak na test bude asi stejně brzy, ale ukázat to může. Můžeš vyzkoušet digitální.
Negativni vysledek. A zadna carka vice vpravo pokrocilejsi stadium tehotenstvi fakt neukazuje. To je opravdu blbost, stejne tak testovat po ctyrech pichnutich tyden pred ms.
Rekla bych..ze test je negativni...zadnou dalsi carku nevidim...
@luciindaass kde si takovou blbost četla? Že čárka vpravo je pokročilé stadium? Testovat když máš týden do ms je taky blbost. Test dělej až nedojde ms.
Prostě buď + nebo - ale čistě, žádný obrys
no hlavne at se ti nenarodi benjamin button kdyz je to podivuhodna carka :D
@luciindaass máte nechráněný sex a ty máš nerviky,že bys mohla být těhotná.. no comment 😁😁😂
@simanov Tam nic není.To je jen prosáklý test,ale s testovací čárkou nemá nic společného 🙂
Nerviky nemám,jen bych si s manželem přála druhé....asi tak....
30,včera jsem ji měla mít,nikdy nemám zpoždění
Uvidíme.....pak někdy písni...až si budu jistá jakýmkoli vysledkem
@misakri píšu, že si dáváme pozor!
@luciindaass tady aby člověku poradili, tak se jen vysmivaji (někteří) počkej až si nebudeš vědět rady ty a ať to je s čímkoliv...
@lachtanice86 už nevím na jaký stránce jsem to četla, ale četla, tak..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@luciindaass přijde mi to jako špatně provedený nebo vyhodnocený test - i to se stává. Udělala bych jiný