Podezření na mimoděložní těhotenství

sedmikraska84
3. bře 2017

Zdravim. Tak jsem se radovala když jsem mela několik testu pozitivních a ted lezim v nemocnici s podezřením na mimo děložní těhotenství. 1.3. Hcg testy (prý jsem 5+6tt) a na ultrazvuku nic.Dnes o dva dny později. Na ultrazvuku se vytvořil malý vacek,ale zatím prázdný a mam hodně vody v děloze a také vedle toho váčku hematom prý asi cysta na vajecniku.Jsem už nervózní. Nevím výsledky hcg,ale rekli mi,že stejne je pro ne rozhodující ultrazvuk. A ze je to 50:50.Mate někdo zkušenost a ze to i pak bylo dobře a odcházeli jste domu jako tehulky? Mám doma 14m dceru a to čekání je hrozne a ne muzu byt s ni a furt jen čekám na výsledky. Děkuji za odpovědi

misula29
3. bře 2017

@sedmikraska84 Ahoj, to znám velice dobře ,loni jsem to zažila dvakrát po sobě , bohužel však vždy se potvrdila ta horší varianta ☹ Držím pěsti ať u tebe to dopadne dobře 🙂

kamilka90
3. bře 2017

Ahoj, taky to mám 2x za sebou, ale vždy byla děloha prázdná a viděli to ve vejcovodu, takže neznám tvoji situaci...asi budeš muset vydržet, jsou hodný, že tě pravidelně sledují a hned tě neženou na laparoskopii... třeba jde prcek přes tu tekutinu jen špatně vidět, ale když už tam máš váček, tak to vypadá nadějně ne? Já měla v tom 6tt obrovské cysty a tekutinu taky a dopadlo to dobře...Držím pěsti...

sedmikraska84
autor
3. bře 2017

Tak výsledky z krve nepříznivé.Hcg nestoupa jak by melo.Uz jsem zoufala.Doma dítě teploty a ja v nemocnici.A to už me přešla chuť na další dítě.Tohle znovu už ne.

misula29
3. bře 2017

@sedmikraska84 jaký máš hodnoty?

sedmikraska84
autor
3. bře 2017

Ve středu byly 1400 a dnes 2000

misula29
3. bře 2017

@sedmikraska84 HMM,TAK TO OPRAVDU NENÍ DOBRÝ A ZATÍM TI NEŘEKLI JESTLI JE TO MIMO NEBO NEPROSPERUJÍCÍ?

kamilka90
3. bře 2017

@sedmikraska84 Mě to HCG přijde dobrý... já měla u mimoděložního kolem 600 a teď u dobrého těhotenství jsem měla 1249 v 5tt... tak nevím...

misula29
3. bře 2017

@kamilka90 ale nenarůstá. Já měla u jednoho mimo 400 a u druhýho přes 3000, ono je to vždy individuální a důležité je jeho násobení což v tomto případě není

sedmikraska84
autor
3. bře 2017

Přesne tak.Jde spis o to narůstani hodnot.Jeste nevedi. Nevedi jak to je.Ale prý se spis přiklání k mimo děložnímu těhotenství. Tak musím vydržet a v pondělí jdu pod kudlu.Je to tezke to čekání. Děkuji za názory. 🙂

sedmikraska84
autor
3. bře 2017

Jak jste to zvládala psychicky? A dokonce některé i dvakrát? BUDU SE TED BÁT znovu otěhotnět. Nechápu proc se to děje. Nikdy jsem nemala gyn.problemy.Prvni tehu úplne v pohodě a vse dopadlo dobře. Mam rok od porodu je mi 32 a ted tohle.

ufina95
3. bře 2017

Hm, já to měla jasné.. Praskl mi vejcovod a bylo to. Byla jsem v 6tt

majaaa82
3. bře 2017

@sedmikraska84 mam to stejne. Jsem uplne zdrava, dcerka ma osm mesicu. Jsem znovu tehotna a potracim. Testy mi nesilily, hCG stoupalo pomalu. Ted uz snad klesa. Proste se to asi obcas stane, je to o nahode.

sedmikraska84
autor
3. bře 2017

@majaaa82 no tak to me mrzí. Je to asi jedno komu se to stane . Bohužel. Spis hrozny, že se to vůbec děje. Držte se.Aspon ze má člověk toho špunta doma.Ale me Teda šilene chybí když jsem v nemocnici.Budte zdrava brzo.Hodne sil.

misula29
3. bře 2017

@sedmikraska84 tak není to nic příjemnýho, musí se to zvládnout :-/ Já jsem se nebála znovu otěhotnět,říkala jsem si ,že přece není možný aby se to opakovalo hned další cyklus (netušila jsem ,že hned otěhotním , předtím jsme se snažili dva roky ) a ono jo.I doktor na mě koukal jak tele na nový vrata,že se mu to za celou praxi ještě nestalo takto bezprostředně po sobě .Prostě jsou věci ,který člověk neovlivní....Drž se, bude zase dobře 🙂

sedmikraska84
autor
3. bře 2017

@misula29 jak dlouho po operaci jste čekali než jste zkusili? Tak to je fajn,že to takhle vyšlo. Paráda 🙂

misula29
3. bře 2017

@sedmikraska84 myslíš po té druhé laparce ? Tam už to bylo jedno,skončila jsem bez vejcovodů takže jsme teďkom podstupovali IVf😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru