Po ránu mi bývá blbě, cítím pohyby. Stalo se vám to?

pepina123
23. únor 2015

Ahoj holky. Mám doma holčičku. Za chvíli bude mít rok. Vím, že to je asi blbá otázka,ale...... Párkrát se mi stalo, že mi bylo po ránu blbě. Ale žádná hrůza. U malé mi bylo zle až do konce, že jsem nemohla skoro ani chodit. No a už dva dny cítím jakoby pohyby. U dcery když jsem si sedla a uklidnila,tak jsem cítila jak kope. A teď to samé. Miminko neplánujeme,ale od včerejška mě to zarazilo. Nic mě netrápí, vše je v pohodě. Nic co by těhu nasvědčovalo.Stalo se to některé z Vás? Ano k dr. si zajdu. Ale je tam jen jednou za týden. A dnes už to nestíhám. Tak se chci jen tak poptat co můžu čekat. Díky moc 🙂

bobisek90
23. únor 2015

Tak pokud cítíš pohyby...Nad čím přemýšlíš? Nicméně pohyby jsou cítit u druhého kolem 15tt...

ninikry
23. únor 2015

Ja mela "fantomove pohyby miminka" docela dlouho po porodu, vlastne az do dalsiho otehotneni...citila jsem regulerni pohyby

mandala
23. únor 2015

Bych řekla, že se ti třeba jenom střeva hýbali, že bys ve 4. - 5. měsíci nevěděla, že jsi těhotná ? No, stát se to samozřejmě může, ale já mám taky někdy pocit, jakože cítím pohyby, i když těhu nejsem. 🙂

lv
23. únor 2015

kup si test, než tam bude doktor, jsem zvědavá 😀
někdy se mi taky zdá, že cítím pohyb, ale jen málo, ne kopkání..
@bobisek90 no já i u druhého těhotenství cítila pohyby až 21tt.

bobisek90
23. únor 2015

@lv 🙂 Ono je to asi dost individuální. Já malou cítila už právě od toho 15tt. Ale řádné kopkání až okolo 21tt.

veeeraf
23. únor 2015

to jsou střeva, já mám občas taky pocit, jako kdyby mě nakopl :D
no a teď vážně?? vážně si jako myslíš, že si v tom, nebo si z nás děláš dobrý den..na americký "těhulky" jsme zvyklý, ale na česky těhulky "játoopravdunevěděla" ne 😀

anetka1701
23. únor 2015

těhotenskej test je taky dobrej :oD

Mám dvě děti a občas se mi stane, že - a dala bych za to ruku do ohně - cítím pohyby! Normální klepání v břiše, prostě úplně jasný pohyby... A že jsem si jich užila :o) A to těhotná na 100% nejsem...

mandala
23. únor 2015

@veeeraf Jo, tak moje sestřenice se dozvěděla, že je těhotná někdy v 7. měsíci po operaci s žílami od doktora. Dodnes mi to hlava nebere. 😕

pepina123
autor
23. únor 2015

@mandala tak možné to je. Nejsem nejhubenější a moje kamarádka zjistila že je těhotná až v 6měcíci když šla nhodou na kontrolu. Takže tomu věřím,že stát se to může :D díky za názor

pepina123
autor
23. únor 2015

@veeeraf no myslím,že nejsem. Ale tak stát se může cokoli :D Jak jsem psala, moje kamarádka to nevěděla do 6měsíce :D Ale tak doufám,že to je poplach :D

pepina123
autor
23. únor 2015

@anetka1701 no já právě už druhý den bych za to dala všechno. Tak přemýšlím, kdy se to asi mohlo stát. A fakt myslím,že je to hloupost. Ale prostě mě to zarazilo. 🙂

pepina123
autor
23. únor 2015

Děkuji moc všem za názory 🙂

veeeraf
23. únor 2015

@mandala já tomu prostě nevěřím, tedy znám nějaký holky co měli pravidelnou menstruaci a byli v tom, ale vydržet až do porodu a nevědět o tom, to je fakt moc 😀 ..ovšem co já bych za to dala 😕 , klidně bych měnila

martinahost
23. únor 2015

Moje máma zjistila že je těhotná, když začala cítit pohyby, ale ona měla zdravotní problémi, ríkali ji že má cystu, nádor a nakonec z toho bylo 5 mesíčni tehotenství..Ríkala doktorovi, že neví jestli je tá cysta už tak velká, ale že má pocit, jako kdyby cítila pohyby doktor udelal utz a zhrozil se že žádna cysta, ale miminko...

anetka1701
23. únor 2015

@pepina123 zkus ten test :o) dvacka a nemusíš dělat trapku u doktora :o)

blanka.k
23. únor 2015

@pepina123 Já jsem začala cítít "pohyby" cca 1,5roku po porodu, když jsem začala přibírat a už tak velký rozestup břišních svalů se mi zvětšil na 6-7cm. Taky jsem hned panikařila..... Moje fyzioterapeutka mi řekla, že u velkých rozestupů je prostě ten pohyb střev atd. cítit mnohem víc. 😅 Už jsem si zvykla, že mě občas něco v břiše "kopne" 😵

pepina123
autor
23. únor 2015

@blanka.k to je mazec. Já teď hubnu. Takže mám za poslední měsíc 5kg dolů. No nevím :D asi zítra udělám ten test 🙂

hancazivocich
23. únor 2015

Holky, mně vykládala kolegyně, jak se jí švagrová smála, že je blázen, že mají tři děti... A furt lítala k dr. s tím, že má žlučník... No a pak nějak, když cítila pohyby, tak jí došlo, proč jí není dobře.. A pak se jí smála ta má kolegyně, pže už mají obě tři děti..

blanka.k
23. únor 2015

@pepina123 a neposiluješ třeba břicho? Že by sis tím taky ten rozestup zhoršila a bylo to střevo víc "cítit"? (já právě nesmím vůbec cvičit sedy lehy a jakékoliv klasické posilování břicha)

amazonka.k
23. únor 2015

@pepina123 A menstruujete normálně ? Odchází Vám i stará sliznice ??

pepina123
autor
23. únor 2015

@hancazivocich no já na to nevěřila že se to může stát a vždycky jsem říkala, že od pohybů to prostě musí poznat každá :D Ale zase... stát se může všechno.

pepina123
autor
23. únor 2015

@blanka.k jen jinak jím a 30 minut každý den rotoped 🙂

pepina123
autor
23. únor 2015

@amazonka.k no jeden měsíc je to tak 3m zpět jsem měla 20 dní zpoždění,ale MS se dostavila a od té doby to mám pravidelně 🙂

amazonka.k
23. únor 2015

@pepina123 Zvláštní, možné to je, má známá také pravidelně krvácela každý měsíc ačkoliv byla těhotná, ale poznala byste to, při běžné menstruaci by se odplavovaly kusy staré sliznice ale tohle krvácení by podle mě mělo být čisté, bez kousků...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru