Ahoj holky. Mám doma holčičku. Za chvíli bude mít rok. Vím, že to je asi blbá otázka,ale...... Párkrát se mi stalo, že mi bylo po ránu blbě. Ale žádná hrůza. U malé mi bylo zle až do konce, že jsem nemohla skoro ani chodit. No a už dva dny cítím jakoby pohyby. U dcery když jsem si sedla a uklidnila,tak jsem cítila jak kope. A teď to samé. Miminko neplánujeme,ale od včerejška mě to zarazilo. Nic mě netrápí, vše je v pohodě. Nic co by těhu nasvědčovalo.Stalo se to některé z Vás? Ano k dr. si zajdu. Ale je tam jen jednou za týden. A dnes už to nestíhám. Tak se chci jen tak poptat co můžu čekat. Díky moc 🙂
Ja mela "fantomove pohyby miminka" docela dlouho po porodu, vlastne az do dalsiho otehotneni...citila jsem regulerni pohyby
Bych řekla, že se ti třeba jenom střeva hýbali, že bys ve 4. - 5. měsíci nevěděla, že jsi těhotná ? No, stát se to samozřejmě může, ale já mám taky někdy pocit, jakože cítím pohyby, i když těhu nejsem. 🙂
to jsou střeva, já mám občas taky pocit, jako kdyby mě nakopl :D
no a teď vážně?? vážně si jako myslíš, že si v tom, nebo si z nás děláš dobrý den..na americký "těhulky" jsme zvyklý, ale na česky těhulky "játoopravdunevěděla" ne 😀
těhotenskej test je taky dobrej :oD
Mám dvě děti a občas se mi stane, že - a dala bych za to ruku do ohně - cítím pohyby! Normální klepání v břiše, prostě úplně jasný pohyby... A že jsem si jich užila :o) A to těhotná na 100% nejsem...
@anetka1701 no já právě už druhý den bych za to dala všechno. Tak přemýšlím, kdy se to asi mohlo stát. A fakt myslím,že je to hloupost. Ale prostě mě to zarazilo. 🙂
Děkuji moc všem za názory 🙂
Moje máma zjistila že je těhotná, když začala cítit pohyby, ale ona měla zdravotní problémi, ríkali ji že má cystu, nádor a nakonec z toho bylo 5 mesíčni tehotenství..Ríkala doktorovi, že neví jestli je tá cysta už tak velká, ale že má pocit, jako kdyby cítila pohyby doktor udelal utz a zhrozil se že žádna cysta, ale miminko...
@pepina123 zkus ten test :o) dvacka a nemusíš dělat trapku u doktora :o)
@pepina123 Já jsem začala cítít "pohyby" cca 1,5roku po porodu, když jsem začala přibírat a už tak velký rozestup břišních svalů se mi zvětšil na 6-7cm. Taky jsem hned panikařila..... Moje fyzioterapeutka mi řekla, že u velkých rozestupů je prostě ten pohyb střev atd. cítit mnohem víc. 😅 Už jsem si zvykla, že mě občas něco v břiše "kopne" 😵
Holky, mně vykládala kolegyně, jak se jí švagrová smála, že je blázen, že mají tři děti... A furt lítala k dr. s tím, že má žlučník... No a pak nějak, když cítila pohyby, tak jí došlo, proč jí není dobře.. A pak se jí smála ta má kolegyně, pže už mají obě tři děti..
@pepina123 A menstruujete normálně ? Odchází Vám i stará sliznice ??
@hancazivocich no já na to nevěřila že se to může stát a vždycky jsem říkala, že od pohybů to prostě musí poznat každá :D Ale zase... stát se může všechno.
@amazonka.k no jeden měsíc je to tak 3m zpět jsem měla 20 dní zpoždění,ale MS se dostavila a od té doby to mám pravidelně 🙂
@pepina123 Zvláštní, možné to je, má známá také pravidelně krvácela každý měsíc ačkoliv byla těhotná, ale poznala byste to, při běžné menstruaci by se odplavovaly kusy staré sliznice ale tohle krvácení by podle mě mělo být čisté, bez kousků...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak pokud cítíš pohyby...Nad čím přemýšlíš? Nicméně pohyby jsou cítit u druhého kolem 15tt...