Po Pregnylu falešné těhu příznaky. Máte zkušenost?

petrunkava
14. bře 2012

prosím o radu zkušenější,jsem už zoufalá..po druhě injekci pregnylu mi téměř nedorazila MS,šlo spíš jen o špinění cca 3 dny a to se mi nikdy předtím nestávalo....udělala jsem test s velikou nadějí že se nám konečně zadařilo ale byl negativní ☹ ...je mi pořád na zvracení,bolí mě prsa ,už tomu opravdu nerozumím 😕 ...nemá někdo zvás podobně zkušenosti po pregnylu?? jako těhotenskě příznaky a přitom o těhu nešlo?všem moc děkuji za odpovědi..

lussi
14. bře 2012

ahoj, mě se toto po Pregnylu taky nikdy nestalo☹ Je možné, že MS brzdí léky - Utrogestan jestli ho bereš. Ale třeba se ještě // objeví, držím palce.

eyael
14. bře 2012

Pokud vím, tak falešné příznaky těhotenství způsobuje spíše Utrogestan než Pregnyl. Ten stimuluje vaječníky k vyšší produkci vajíček, což nemá s těhu příznaky moc společného. Může ale dojít k hyperstimulačnímu syndromu, poraď se s mudrou, jestli to není tvůj případ:
Mírný stupeň – a/ abdominální dispenze/ bolesti, pocit tlaku, b/ nauzea, zvracení, průjem, ovaria menší než 10 cm
Střední stupeň – nauzea, zvracení, průjem, ovaria větší než 10 cm, na UZ známky ascitu
Těžký stupeň – nauzea, zvracení, průjem, ascites či hydrothorax, dyspnoe
Kritický stupeň – nauzea, zvracení, průjem, ascites, hydrothorax, zvýšená hemokoncentrace, hyperkoagulace, poruchy elektrolytového metabolismu, oligurie až počínající renální selhání, ovaria větší než 12 cm
Držím palce, ať je ti brzy líp!

pipinka
4. srp 2014

mohu se optat jak ti to tenkrát dopadlo s těmi nevolnostmi? já jsem dnes 11 den po píchnutí pregnylu a je mi na zvracení ráno a večer a bolí mě prsa. na kontrolu mám jít až příští týden.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru