Ahoj , chtela jsem se zeptat , jestli se nekomu take stalo , ze ihned po namoceni jste videli druhou carku sice ne tak silnou jako kontrolni ale z dalky byla normalne videt , ale po uschnuti cca 4min byla o hodne slabší .
Dnes mam ocekavanou MS . Delala jsem si mamatest . Prikladam kdyztak foto . Uz minuly mesic jsem takhle narazila na falesne pozitivni test , tak ted nevim jak brat tento . Dekuju
U prvního syna jsem taky měla slaboulinkatou čárku v den menstruace. Teď u druhého úplně tmavou. Udělejte si test za týden a bude jasno ale pokud máte pravidelnou menstruaci, taky budete mít brzy jasno 👍držím pěsti
@kenhany Stínek vidím. Vydržte pár dnů a když nepřijde ms, tak udělat nový test. Já měla po termínu ms test negativní, tak jsem to brala jako posunutý cyklus. Ten týden jsem se ještě s kamarádkou pěkně picla na párty. Za týden najednou (pardon) kozy jako vozy a na testu už dálnice 🤭 Držím pěsti.
Já svoje těhotenství vždy začínala mnohem slabším duchem, tohle už je dost nadějné.
Dekuju za nazory 🙂
Spis jsem uz ani nedoufala , protoze citim bolesti , jakobych to mela dostat , ale rekla jsem si c,ze test zkusim . Ten test byl delany ve 16h .
Tak zkusim zitra rano jeste 🙂
Mně teda z fotky přijde, že byl ponořený víc než po max...
Tak jsem ted zkusila jeste jeden , abych se ujistila , zda tamten nebyl falesne pozitivni .
A objevila se opet slaba carka , tak tomu trochu nadeje davam a zitra rano zkusim digitalni 🙂
Vidím ducha.
Dekuju , uz jednu holcicku mam , tak uz vim co me ceka 😀 odpocitavani dnu na UTZ 😀
Je tam duch, Mamatest je spolehlivy, gratuluji.
@kenhany 5tt je moc brzy, zbytecne vystavujes mimi utz navic, kdyz te dr zase brzy pozve na potvrzeni srdecni akce. S timhle v ruce klidne manzelovi na Vanoce oznamuj - i kdyby to nedopadlo, hadam, ze jakykoliv smutne tak jako tak budes chtit sdilet s nim. K dr tak 7/8tt ideal. A sili hodne rychle, coz je super.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kenhany Po namočení muže být více vidět ryska, já teda na tomhle testu nevidím nic.