Po limitu slabý duch na testu. Chybný test?

lucijenkaa
29. kvě 2016

Dobry den,dnes dopoledne sem si delala tehotensky test,nic tam nebylo,byl negativni,tak jsem ho hned vyhodila,ale ted vecer jsem sla neco vyhodit a testik jsem videla tak sem se na nej jeste koukla a byl tam slabi duch,co si mam otom myslet? Dekuji 🙂

anetadr
29. kvě 2016

Jsou dvě možnosti 1) jsi těhotná, ale krátce, proto se test zbarvil až po limitu 2) těhotná nejsi a test se zbarvil sám (někdy to testy dělají) - proto má svůj časový limit a po něm nemá smysl ho vyhodnocovat. Jestli je to tak nebo tak zjistíš jen novým testem, nejlépe po dvou dnech - to už by měla být čárka jasně vidět, nebo ne. Držím palce, ať to dopadne tak, jak chceš🙂

lucijenkaa
autor
29. kvě 2016

Dekuji 🙂 tak uvidime mam teprv pred ms ale zvedavost byla rychlejsi :D takze pockam jestli ms dorazi...

bianca_86
29. kvě 2016

Já jsem si taky dělala test asi 2 nebo 3 dny před ms a taky se mi zabarvil až po limitu. Druhý jsem si dělala v den očekávané ms a byl slaboučký duch, za další dva dny zase jen duch - i když už o malinko výraznější. Opravdovou čàrku jsem měla snad až týden po očekávané ms.

waliina
21. srp 2021

Ahoj holky, nevim jestli blaznim nebo si neco pouze vsureguju, ale vidite tam ducha? Prijde mi to hrozne brzo, styk byl pa so, ne po a ovulace v utery a test delan ve ctvrtek. Na spodnim pradle jsem dnes nasla pruhledny vytok jak zele.

tereza4244
Autor odpověď smazal
Zobraz
tereza4244
Autor odpověď smazal
Zobraz
tereza4244
Autor odpověď smazal
Zobraz
tereza4244
Autor odpověď smazal
Zobraz
tereza4244
Autor odpověď smazal
Zobraz
tereza4244
Autor odpověď smazal
Zobraz
tereza4244
Autor odpověď smazal
Zobraz
tereza4244
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru