Ahoj, již jsem objednaná na gyn, nicméně mi to nedá nezeptat se na zkušenosti a názor jiných žen.
Již skoro třetím rokem kojím žíznivce, od jehož početí jsem neměla MS. Nepanikařila jsem, zdravotně jsem ok, se starším dítkem jsem taky kojila do tří a cyklus se mi vrátil cca pár měsíců před ukončením kojení, tedy asi po dvou a třičtvrtě rocích.
21.12. jsem však tři dny krvácela, předcházela tomu pro mě klasická silná emoční nestabilita. Považovala jsem to za první menstruaci, vrátilo se mi i celke silné libido, s mužem jsme se vybavili arzenálem antikoncepčních pomůcek, jelikož jsme se domluvili, že na třetí se necítíme.
12.1. jsem si z nějakého zvláštního nutkání radši udělala test, jelikož jsem prostě nedokázala určit, zda mě bolí podbříšek a prsa jen tak tím, že se mi navrátil cyklus (mívám bolestivé ms i ovu), a nebo jestli náhodou nejsem těhotná. No dost mě překvapily dvě čárky na testu, další den zase a na testu jiné značky taky.
Naprosto nedokážu celou situaci pochopit. Měla jsem MS a zároveň už byla těhotná? To se nám povedlo trefit tu úplně první ovulaci po třech letech? Mohlo to být nidačnî krvácení? ale intenzitou krve bych tipla spíš ms? Nebo jsem nějak zvláštně nevědomky potratila a stále jevím příznaky těhotenství?
Absolutně vůbec tomu nerozumím. Nevím, na co se na gyndě připravit. Píchá mě podbříšku, cítím se vlastně dost jasně těhotně, ale furt tomu nedokážu věřit a ani to pochopit :D
Vím o případech, kdy proběhly i 2 MS a těhotenství se normálně udrželo, ta druhá už teda byla slabší. Děje se to. A jako kojení a ovulace... mám sestry 11 měsíců od sebe, tak asi tak. 🙂
Nemohla jsi být těhotná trochu déle a krvácení mohlo znamenat potrat? V tom případě můžeš mít i pár dní po potratu v těle pořád HCG.
Nebo jsi těhu;)
Řekla bych že jedno z toho.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
No já jsem otěhotněla 28dc a ms proběhla. Klasická jako vždy a trvala jen tři dny? Nechápal doktor (a nejeden, sledovali mne přímo v nemocnici), nechapala jsem já. Starší měl 9m, kojený. No s ty dvě čárky teď mají 12 let 🫢