Po kolika dnech vynechání menstruace je něco jinak?

jitulien
3. zář 2016

Ahoj, mám dotaz. Obvykle dostávám menstruaci 1-2 dny před očekávanou menstruací, občas se stane, že se to trefí do těch 28 dní. Menstruaci mám vždy silnou, naskáče mi akné, bolí mě prsa, běhám každou chvíli na malou, bolí mě podbřišek, atd. Teď mi vycházela menstruace na 31.8., jediný příznak jsou bolavá prsa, jinak nic a menstruace nikde. Těhotenský test vyšel negativní.
Co se týče nějakých změn, co by mi mohlo rozhodit menstruaci, vše dělám stejně, akorát mě bolí zub, takže beru Novalgin, Tramal nebo Zaldiar. Předpokládám, že z těch léků mě pálí žáha.
Jak dlouho mám ještě čekat, jestli se menstruace dostaví nebo ne? Za jak dlouho mám popř. zkusit další test?

nutricnihodnota
3. zář 2016

Ty se snažíš o dítě, teoreticky bys mohla být těhotná a bereš takový s*ačky ☹ ? Po takovym koktejlu můžeš klidně být rozhozená, ale je to dost hnusný.

jitulien
autor
3. zář 2016

@nutricnihodnota Já se teoreticky nesnažím, resp. přítel nechce tak ho nutit nemůžu. 🙂 Ale chráněný styk nemáme, akorát se vystříká jinam.
Co se týče těch léků, vím že to jsou sračky, ovšem nic jiného mi nezabírá, takže minimálně na noc je to pro mě skoro povinnost. K zubaři bych si zašla, ale nejdřív to stihnu v pondělí, až nebudu furt v práci.

cizinkaa
3. zář 2016

No... z toho co popisuješ, jsem měla stejný příznaky. Potvrzující čárku na testu jsem měla až tak za týden...

nutricnihodnota
3. zář 2016

@jitulien V profilu máš psáno, že se snažíš. Nepoužívání antikoncepce = pokoušení o těhotenství.

lv
3. zář 2016

@nutricnihodnota já se o těhotenství pokoušela jen 2x a velmi rychle úspěšně, ale dle tvého se snažím 11let 😀
to jen tak na odlehčení

ty léky můžu menses fakt oddálit, či rozházet, nebo potlačit bolestivost prsou, břicha, test bych zkusila po 3dnech, za 3dny další.

medya
3. zář 2016

Mám to zrovna stejný taky jsem to měla dostat 31. a nic. A přirovnání nejíš antikoncepci tak se snažíš o dítě mi připadá velmi hloupé @nutricnihodnota . Ja antikoncepsi nejedla nikdy, praktikujem s manželem přerušovanou solož. A o druhý se nesnažíme. Když přijde tak bude ale že by jsme se o to snažili to odmítám.

@jitulien nekdo říká, že by se ti mohlo ukazat už teď, další, že až 15 dní po styku a nebo až týden po vynechané ms. Ja budu zkoušet zitra ráno.

jitulien
autor
3. zář 2016

@iv dobře, děkuju 🙂
@medya děkuju za odpověď, držím palečky ať to vyjde podle tvého přání 🙂

K té antikoncepci @nutricnihodnota , hormonální antikoncepci bych brát neměla, máme v rodině opakované tromboflebitidy ;) krémy a čípky by člověk musel mít všude s sebou a kondomy taky 🙂

nutricnihodnota
3. zář 2016

@medya Tak antikoncepce nejsou jen hormonální pilulky.
@jitulien Máš pravdu, nosit u sebe kondom, je hrozná přítěž. To je mnohem lepší, být neplánovaně těhotná a baštit Tramal 😎 .

Já už se přestávám divit, když mladý pitomý holky nechápou, jak mohly otěhotnět. Když se i dospělý ženský spoléhají na primitivní a nespolehlivý způsoby ochrany, tak co sakra můžeme chtít po děckách 🙄 .

Je to celé ještě úsměvnější, když tady každou chvíli nějaká matka naříká nad nespravedlností osudu, protože ona už nemůže mít třetí dítě a nezodpovědný školačky chodí na potraty 😒

jitulien
autor
3. zář 2016

@nutricnihodnota neříkám že je přítěž nosit s sebou kondomy, jen že by je člověk musel mít všude s sebou ;) navíc mě by těhotenství nevadilo ;) co se týče tramalu, jsem ráda že se aspoň vyspím, vím co je tramal za driják

medya
3. zář 2016

@nutricnihodnota no myslim že nic neni stoprocentni, kromě nesouložit. 🙂 je to smutný ano ale to záleží také na hodnotách daného člověka, ktere mu dají řodiče a společnost. A kdyby taky NĚKTERÉ maminky nečekali s prvním dítětem až na 35+ a nedlabali ty hormonalni a. tak by potom nemuseli naříkat.

astyna
4. zář 2016

pokud bereš léky na bolest, tak by mě asi prvně napadlo, že ti ty prášky ztišily i bolesti jiné, tudíž kdybys je nebrala, tak by ti bylo asi jako před klasickou menstruací....

jitulien
autor
4. zář 2016

@astyna to mě taky napadlo ;) nicméně i po vysazení léků na bolest (přes den), mě ani chvilku v podbříšku nebolelo 🙂 4 dny zpoždění a příznaky příchodu menstruace žádné, tak uvidím 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru