Jsem ženská zvědavá 😄 zajímalo by mně, od kdy nejdříve máte PMS? Tj. bolest prsou nebo bradavek, bolesti břicha, atp...
Jsem teď 5 DPO (20DC) a od včera mě na dotyk bolí bradavky a pak při sednutí mě bolí v boku, teď mě bolí podbřišek jako bych to měla dostat - jako divný 🤔
Na ty bradavky jsem přišla náhodou, že si na mě kocour ustlal a bolelo to jinak, než je obvyklé při jeho 7kg 😄 a teď se jich v podstatě radši ani nedotýkám, to jsem zažila asi snad při kojení kdysi daaavno... 😄
VÍM! Na test je brzy, na těhotenské příznaky, ale i na PMS je taky brzy.
Miminko chceme. Partner už mi říkal, že je to jasný, že ten jeho orgasmus byl největší za posledních 20 let a spal po něm 14 hodin 🤣 🤣 🤣...ale já se nechci radovat po 8mi měsících snažení předčasně a prostě počkám do dne MS. Cykly mám 26 dní, takže by měla přijít příští čtvrtek 29.9. Vždycky jsem četla v diskuzích podobné příspěvky a smála se, že takhle praštěná nebudu 🤣 no a je to tady... V podstatě nepotřebuju radu, ale jen sdílet 😄
Těhotná jsem byla před 15ti lety a teď si to těhotenství vybírá střední školu 🤣 a u dcery jsem věděla, že těhotná jsem opravdu ode dne zahnízdovani, protože mi tak zvláštně mravencely prsa. Věřím tomu, že jsou ženy, které to cítí podobně a pak jsou ty, které cítí něco až třeba v 6tt 🤷🏼♀️
Zajímalo by mě vaše PMS, kdy cítíte nejdřív, že přijde MS?
Kdy jste poznaly, že to není PMS, ale příznaky těhotenství?
A jaké byly ty vaše a jak se lišily od PMS?
Je mi jasný, že jsme každá jiná a to mě právě zajímá 😄
Já měla vše stejné jako kdybych to měla dostat. Dělala jsem si test 4 dny před MS a už byl hezky pozitivní. A příznaky mi přišly jiné od PMS až po vynechání ☹ od té doby mě prsa bolí tak, že nemůžu ležet ani na břiše, ani na boku 😀
@nikola1234567890 těhotná být můžeš, takhle u mě vypadalo biochemické těhotenství. Každopádně mamatest dělá falešné čárky už nějakou dobu, zkusila bych jiný test a budeš mít jasněji. Držím palce 🙂
Měla jsem zpoždění asi 5 dní, příznaky pro mě typické jako před MS (bolest podbřišku, citlivá prsa, nemohla jsem spát). Sice jsme se snažili, ale test jsem si dělala spíš ze zvyku, že si ho jako udělám, nic tam nebude a do večera přijde MS. No a byly tam dvě čárky. Takže u mě opravdu k nerozeznání. Vlastně jediné co bylo jinak, tak mě strašně bolela záda, ale to jsem si myslela, že mám z toho, jak jsem uklouzla na schodech.
@fany122e děkuji zkusím ještě v pondělí digalni ale spinim tak uvidíme no děkuji
Ženy, tak sdílím dal... včera mě bolelo celý den břicho a někdy to bylo až nesnesitelné... Prsa se dnes zvětšily tak o číslo a bolelo mě i tričko, že jsem měla na sobě..., bolest břicha v takové podobě už nebyla dnes (sobota), spíš takový tlak a občas dloubanec... A mám hojný bíloprůhledný výtok.
Jsem 6DPO. Pořád mě trochu zaráží, že bych cítila příznaky tak brzy, ale mám už dceru u které jsem taky věděla před // věděla, že jsem v tom 😄 jen se mi tomu částečně nechce věřit, ale PMS je to teď přeci jen trochu jinačí... Do testu určitě počkám.
Jinak moc všem děkuju za reakce ❤️ a vy co jste na tom podobně, tak držím palce k vytouženým // ❤️
@felis Tak to vypadá nadějně 😍 Už jsem četla podobnou diskuzi, když jsem byla nedočkavá a některé maminky tvrdily, že měly příznaky téměř po oplodnění 😀
@nikola1234567890 jak to dopadlo? ☺️
@marketav94 díky! No, stále čekám... Jsem teď 9DPO, 24DC. MS mívám 26DC, ale protože je partner den po termínu MS pryč, tak buď budu testovat zítra anebo až v neděli.
Jinak už druhý večer mi byla hrozná zima, fakt zimnice, studený ruce, nos a přitom máme v domě krásných 22st. A pak taky me zachvátil hrozný hlad ráno. A po probuzení jsem se cítila nooo... prostě úplně na prd, jak kdybych celou noc flámovala... A musela jsem si dát velkou snídani už v 5 ráno (a druhou v 9h) 🤣 Běžně ráno snídám mnohem míň a v sebezapření, abych cestu do Prahy vlakem zvládla... Ale dnes to byl doslova vlčí HLAD.
Dcera byla ráda, že jsem ji připravila taky snídani a ke svačině oloupala mango a ona si jen udělala toasty 😄
@felis tak to vypadá fakt nadějně. Já už bych to teda nevydržela a udělala si test 😅 Jinak s tím hladem… já si včera o půlnoci dala 3 rohlíky s máslem 😅 to je jediný čas, kdy můžu jíst, jinak je mi pořad blbě a strašný nechutenství k jídlu přes den…. A to jsem teprve 9tt…
@marketav94 my se snažíme 3/4 roku, takže nechci lovit falešné duchy... Proto čekám. Běžně jsem před MS spinila třeba 2 dny, což teď není. Břicho už mě dnes tolik nebolí, prsa a bradavky na dotyk ano, ale uz zas jak před MS.
Samozřejmě, že jsem nedočkava a nejraději bych už to věděla hned, ale nechci být zklamaná, takže čekám. Cíl diskuze už se asi naplnil. Mě zarazilo, že bych cítila příznaky tak brzy a na PMS to taky nevypadalo.
Dám vědět ☺️
Ty čekáš první dítě?
@felis To chápu, já jsem jenom ve všem děsně nedočkavá. Těch 32 týdnu pro mě bude velká zkouška 🤣
Jinak ano, první dítě. A teda hned na první pokus. Když jsem si šla dělat test, tak mě ani nenapadlo, že by měl být negativní. Ale je fakt, že jsem to na sobě prostě cítila, že je něco jinak.
Já tedy u PMS měla šílený výkyvy nálad. Křeče v podbřišku, že jsem musela první den proležet. Zajímavé bylo to, že když jsme se snažili o miminko a povedlo se což jsme ještě nevěděli tak tyto příznaky zanikly. Po porodu se teda vrátili ale už nejsou takové jako jsem měla před těhotenstvím.
Každý měsíc jsem měla snad všechny příznaky. Vždy ms přišla. Když nepřišla a byla jsem těhotná, tak mi nebylo absolutně nic 🤷🏻♀️😂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já to poznala až po vynechane ms. Do té doby to klidně mohlo být pms. Žádný rozdíl