Dobrý den, omlouvam se za chybi ci blbou otázku. S přítelem jsme trely o sebe (nevím jak jinak lépe to napsat) a on tam trosku zajel, ale jen trochu. Neudelal se. I tak mám strach. Příště si dáme bacha ale chtěla bych se zeptat zda mohu i tak otěhotnět nebo to je PSM. Je to asi týden od té doby co jsme trely a me někdy zaboli podbrisek,mám nadýmání, když vztanu zatočí se mi hlava a sem tam i zaboli. MS mám za 5 dni. Na test je podle me ještě brzo. Prosím vynechte si narážky o tom jak jsem na tohle mladá,ze o sexu nic nevím atd. Dekuju predem za odpověď.
Když se neudělal, nic z toho nebude. To jinak nejde. A test až když déle nepřijde ms ale ta určitě přijde.
Ne,tehotna urcite nejses,ms dorazi!(bez spermii nelze otehotnet) Jen by me zajimalo “jak moc jsi mlada”? V prispevku svuj vek nepises...
To ne tohle 🤣
@pavlusak je mi 16. Ano vim, blba otazka ale potřebovala jsem na to odpověď.
@lachtanice86 nemůžu se ani zeptat nebo vo?🙂
@aniea dobře☺️
@klokanka31 proč by byl? Chtěla jsem se jen zeptat.
@magdalenaentner Promiň ale tohle mi přijde jako dotaz před 50 lety 🤔 v této době snad každý už ví jak se otěhotní. Ještě že nebyl dotaz "partner mi dal pusu, můžu z toho otěhotnět? " 😒
@magdalenaentner víš, ono tohle tady nedávno lítalo ve velkém, kdy se holka bála i vody ze záchodu, že jí ošplouchla, tak jsme takové podezíravé. Jinak v 16letech, pokud praktikujete sex,nebo sexuální hrátky, bylo by dobré, se informovat, jak a co,aby ses vyvarovala těmto otázkám. Taky jsem byla hloupá a naivní holka, ale za mě google nebyl a za maminkou jsem rozhodně neběžela. Tudíž byly k dispozici jen starší,zkušenější holky. Ale běda přijít s takovouhle otázkou, tak jsem pro smích. Dyť jsme se to přece učili ve škole. Takže třením (pokud nejsi ryba) opravdu nepřijdeš do jiného stavu 😁
@magdalenaentner kdyz se vv16 nechávás otirat chlapem,tak si proboha nastuduj jak se dělají děti. A jako fakt to v dnešní době v 16 nevíš?
@lachtanice86 prave proto jsem se prala na vek... spis bych tipla 12... dcera ma 14 a tohle myslim by vedela😂😂😂
@lachtanice86 nevím no🙃psala jsem ze nechci žádné narážky jen odpověď,obyčejnou odpověď.
@amazonkajanik prave ze jsem chtěla poradit od starších žen.
@lachtanice86 ne každý vše vi.
je mi hrozné. Dítě chce poradit od starších žen a vy ho tu jen zdrbete.
@lachtanice86 vim to. Jen jsem nevěděla zda jde otěhotnět jen takhle.
@magdalenaentner a my starší,které víme, jak primitivní otázka to je,pokud jsi ve škole nespala, měla bys vědět sama ten základ! Sama sis totiž v úvodu odpověděla, že kluk nezasunul úplně a ani se neudělal. Druhá věc je ta, že by měl být kondom, jelikož pohlavní chorobě stačí právě jen to lehké zasunutí, takže obava z těhotenství je na druhém místě. Doktoři dnes předepisují HA jak lentilky bez jaternich testů, krom trombózy nebo infarktu a mrtvice v brzkém věku,hrozí právě riziko nákazy pohlavní nemocí a problém s početím. Takže i na ty hrátky,pokud to není stálý partner,o kterém víš,že neskočil na vše,co mu neuteklo, tak kondom. U mudr trvat na testech před predepsanim antikoncepce!
Nemusíš se bát, těhotná být nemůžeš, pokud se neudělal tak je to v cajku. Jo a pro příště, otěhotnět se dá jen když se dovnitř dostane sperma 😄 A lepší by bylo používat kondom, pak se nemusíš tolik obávat.
@magdalenaentner sorry jako, ale ty si nechodila na zakladku?
@lachtanice86 chodila? A myslíte snad ze se tam učí až takhle do podrobná?
Já taky nechápu že v dnešní době někdo nemá takovéto informace, je toho plný internet, časopisy atd ale asi se to holt stane.. Ted už slečna bude chytřejší a nebude se ptát na tyhle věci 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zase troll? 😒