zdravim vsechny, cca pred 35dny presneji posledni den ms jsem uzila nopregy, ted mam tyden zpozdenou ms a nevim co s tim. v pribalovem letaku je zpozdeni napsane max 5 dni a moje hlava zas vymysli pakarny, uz jsem si delala ctyri tt z toho:
prvni den zpozdene ms=malinky duch, podle ostatnich ryska👎
treti den zpozdeni ms, ranni moc=uplne bilo👍
treti den zpozdeni ms vecer=bilo👍
paty den zpozdeni ms vecer=bilo👍
priznaky mam: bolest a citlivost prsou, vyssi teplota, bolest podbrisku, naladovost
a moje otazky zni: je moznost ze pilulku nezabrala a ja jsem tehotna? vsugerovavam si to i kdyz testy ukazuji negativitu? mam zitra z ranni moci udelat jeste dalsi test? nejsou to jen zhorsene priznaky pms prave tou nopregy a mate s nopregy nekdo podobnou zkusenost?
ps. k doktorce ted nemuzu ma volno☹
dekuju za odpovedi😇
@lv dost lidi rikalo ze mam rozhazeny cyklus, no, doufam ze je to opravdu tak
Tak jako zdravý rozum mi říká, že v tomto případě úplně stačil 1 jediný TT 😨
Navíc je mega nesmysl dělat TT z večerní moči a nota bene dva TT z večerní moči, když ten první je sněhobílý. To je v dnešní době nějaký stihomam s tím opakovaným testováním nebo já už nevím. Asi jsem jediná, kdo si vždy dělal 1 test a dle výsledku jsem se řídila. Na závěr, vypadá to, že jsi hodně mladá holka a ještě tomu nerozumíš, proto tyto otázky aspoň ze začátku směřuj na svou OG, až bude ordinovat 🙏
@okrasnakvetina je to po prášku a z vašeho stresu vše rozházené testy by už při těch to příznaků byl pozitovni spíš PMS tělo ted neví co se děje
@rosalindamelinda staci jeden tt? kdybych si udelala jen jeden tak ted uz silim ze jsem v tom a pritom by to vubec tak nebylo, dvakrat mer a jednou rez ne?
V příbalovém letáku ale nemáš uvedeno, že se může opozdit max o 5 dnů, ale že pokud bude zpoždění delší než 5 dnů, máš vyloučit těhotenství testem. To jsi udělala několikrát, všechny testy jsou negativní, tudíž máš jen rozházený cyklus po dané tabletě.
dekuju za odpovedi, na tohle jsem stresař
mam otazku, bolela nekterou z vas po pilulce prsa a bila takova natekla i pres zpozdeni menstruace?
@okrasnakvetina dvakrat mer a jednou rez ??? ale ty jsi nedělala dva testy, ale 4 testy??? takže ctyřikrát měř podle tebe??? :_D a pravopis holka, prsa byla natekla, tvrdé y 😉
@rosalindamelinda s tim tvrdym y mam jen autokorekci na telefonu, mam jenom strach tak se mi prosim vas nedivte ze si to overuju porad dokola, tohle je moje prvni zkusenost s pilulkou po, jsem mlada a nezkusena, proto se ptam zkusenejsich jako jste vy jenomze misto vasi rady dostavam jen tyhle toxicke odpovedi z vasi strany, pardon jestli jsem nekde udelala chybu jen mam proste obavy a chtela jsem mit nejake potvrzeni ze tehotna byt nemuzu
ps. zpozdeni 9dni, vic bolava prsa, nadymani, akne, bolest v podbrisku mirna, nekdy chute a navaly horka a zimy
@okrasnakvetina Taky jsem byla mladá, první TT jsem si dělala ve 22 letech, ale dělala jsem si prostě vždy jeden a výsledkem jsem se řídila. Proč bych tomu testu jako neměla věřit a dělat další tři testy??? Chápej, že když sis udělala TT a byl negativní, tak ti ten TT potvrdil, že nejsi těhotná, na tom se nic víc nedá řešit. Dalším ukazatelem těhotenství je nedostavení se MS. Takže ještě záleží, jestli ti přišla/přijde MS. Ty blbosti kolem jsou trochu podružné, bolesti různého rázu, jako to jsou nevypovídající detaily.
Místo pilulky po si můžeš pořídit HA nebo partner kondomy. Taky doporučuji lépe pracovat se svým MS cyklem, vypočítat si PL dny apod. Podle mě bylo to užití špatné, ptž píšeš, že jsi ten lék užila poslední den MS a to v žádném případě Pl dny nejsou. Ty jsou dlouho po ms v půlce cyklu. Případně lze zkusit stanovit ovu a vyhnout se jí...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Myslím, že to je rozházený cyklus po té pilulce PO. Max si zajdi na krev na HCG jako samoplátce.