Ahoj...muzu se zeptat tehotnych? Pichani v podbrisku je vzdy na jednom miste nebo to putuje? Obcas me pichne obcas to boli ale chvilku je to na pravy strane kde byla ovu a pak zase chvilku na levy strane. Takovy zvlastni pocit.
No ja sem 7den po ovulaci a proste je to divny...i me docela casto boli v krizi. Prej mam otocenou delohu a pri ms me to v krizi vic boli...ale zda to ma efekt i na tehu to nerikala.
@sun89 vypadá to podle teploty na ovulaci 🙂)
@dasenka888 ovulace uz byla to vim 100% podle testu...hlenu..cipku a bolestem. Ted je cipek tvrdy a uzavreny ale dneska to o stupen kleslo tak nevim jestli to neni kvuli otevrenymu oknu nebo tak..a nebo se to podelalo :( ale vypadalo to tak dobre :(
@sun89 hele občas , co jsem četla, tak se stane pokles a stejně můžeš být těhotná 🙂 Zatím porad měř a tak za týden bych udělala test 🙂
@sun89 jak to s Tebou vypadá? 🙂
@dasenka888 dostala sem to :( ...ale mela sem dva dny spozdeni a tak sem doufala...no presto nic :(
@sun89 zadari se uvidis 🙂) já to taky dostala, ale dneska mi to skončilo 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sun89 Já píchání nezaznamenala. Spíše takové tahání v podbřišku (levá i pravá strana). Ale tuším, že to nebylo hned po otěhotnění. Každopádně držím palce 🙂.