Píchání v podbřišku je v těhotenství vždy na 1 místě?

sun89
13. črc 2014

Ahoj...muzu se zeptat tehotnych? Pichani v podbrisku je vzdy na jednom miste nebo to putuje? Obcas me pichne obcas to boli ale chvilku je to na pravy strane kde byla ovu a pak zase chvilku na levy strane. Takovy zvlastni pocit.

kass86
13. črc 2014

@sun89 Já píchání nezaznamenala. Spíše takové tahání v podbřišku (levá i pravá strana). Ale tuším, že to nebylo hned po otěhotnění. Každopádně držím palce 🙂.

sun89
autor
13. črc 2014

No ja sem 7den po ovulaci a proste je to divny...i me docela casto boli v krizi. Prej mam otocenou delohu a pri ms me to v krizi vic boli...ale zda to ma efekt i na tehu to nerikala.

kass86
14. črc 2014

@sun89 Zkus ještě týden počkat a pak si udělej test 😉. Jedinou změnu, kterou jsem po týdnu od ovulace zaznamenala bylo, že jsem chodila asi co třicet minut čůrat, ale trvalo to jen dva dny.

milca111
15. črc 2014

@sun89 no já jsem včera zjistila,že jsem těhotná a dle těhu kalkulačky jsem teprve 5+1 týdne a to píchání mám pořád,myslela jsem,že na mě jde ms.Měla jsem i divný pocit v bradavkách takové svědění s bolestí,úplně mi vadila i podprsenka 🙂

sun89
autor
15. črc 2014

@milca111 ...je tak to gratuluju 🙂 me to pichani dneska ustalo ale boli me v krizi..teplota prudce klesla tak uvidime zitra a o vikendu to mam dostat a jedu na dovcu tak uvidime jestli si ji uziju nebo obrecim :D

sun89
autor
16. črc 2014

No a do toho tohle a uz me zase jemne picha na pravy strane :D

dasenka888
16. črc 2014

@sun89 vypadá to podle teploty na ovulaci 🙂)

sun89
autor
17. črc 2014

@dasenka888 ovulace uz byla to vim 100% podle testu...hlenu..cipku a bolestem. Ted je cipek tvrdy a uzavreny ale dneska to o stupen kleslo tak nevim jestli to neni kvuli otevrenymu oknu nebo tak..a nebo se to podelalo :( ale vypadalo to tak dobre :(

dasenka888
17. črc 2014

@sun89 hele občas , co jsem četla, tak se stane pokles a stejně můžeš být těhotná 🙂 Zatím porad měř a tak za týden bych udělala test 🙂

dasenka888
20. črc 2014

@sun89 jak to s Tebou vypadá? 🙂

sun89
autor
29. črc 2014

@dasenka888 dostala sem to :( ...ale mela sem dva dny spozdeni a tak sem doufala...no presto nic :(

dasenka888
29. črc 2014

@sun89 zadari se uvidis 🙂) já to taky dostala, ale dneska mi to skončilo 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru