Pícha mě v podbřišku a často čurám, ale po troškách

michaela997
7. lis 2016

Ahojte holky , těhu a ostatní .
Mám takový menší dotaz , Pícha mě v podbřišeku také mě pálí žáha a často mám pocity močení a když tu tak chrám po troskách , menstruaci nemám už pátý den. Ale TT je negativní je možné že bych mohla být těhu ?
Nechci jít nějak rychle k lékaři ať pak nejsem zklamaná jelikož miminko už chci delší dobu. Předem vám všem děkuji holky za každou odpověď. 🙂 😲

michaela997
autor
7. lis 2016

@michaela997 když jdu tak čuram po troškách

alicie_k
8. lis 2016

Tyto příznaky jsem v těhotenství měla, ale na druhou stranu jsem měla pozitivní test. Takže zkusit test znovu nebo pátrat např. po zánětu moč. měchýře...
Držím palce 😉

hanicka_langova
8. lis 2016

Asi bych si koupika urologicky caj- minimálně tě pročistí a tehotensky test zopakovala až tak za 5dni. Buď to bude mocak nebo mimčo 😀

michaela997
autor
8. lis 2016

@hanicka_langova Hani , ten už piju už 4 den a včera jsem zkoušela i skleničku červeného vína :D a furt nic ... :D

hanicka_langova
8. lis 2016

@michaela997 aha. Kdyby se náhodou těhotenství nepotvrdilo, utikej k doktorovi...abys něco nezanedbala....každopádně přeji ať je to mimi 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru