Zdravím, myslíte že barvu druhé čárky může ovlivnit slabý zánět močového měchýře a brání atb ode dneška? Dnes jsem 13 DC..před 3 dny dva dny slabé špinění dva dny po menstruaci. Ms byla 22.12. Skoncila 27.12.Mívám ji pravidelnou . Díky za odpovědi 😊
@volnapet jenže cítím jako každý měsíc bolest vaječníků a prsou , a to i teď
@volnapet azarazi mě spíš i husty bily vytok a
docela dost ho je což před ovu sem neměla a doma mám jen pepino tt jenže co sem četla mají málo barviva , a min měsíc před ms slabá čárka na tt , pak ta divná slabá ms 5 dní jen spíš špinění plus to co sem psala výše tak právě nevím co to ?
@darkness1234 ovulace nejspíš teprve bude jinak pokud máte ATB na mocak může to ovlivnit i mikloforu dole jinak bych to řešila s lékařem TT jste pozitvni neměla byl tam 👻 tím pádem něco je u vás možná jinak třeba nějaka hormonální změna atd..třeba nedochází k ovualci to vše musíte pořešit s lékařem
@lencaa11 jenže ty atb mám od včera a vytok tak 3 dny ,a možná je to celé posunuté tím jak sem měla jeden měsíc 5 dní spozdeni v listopadu ale pak nechápu tu další ms ,,na čas " v prosinci..
@lencaa11 a navíc v listopadu sem měla pozitivní ovu test a v prosinci taky , a taky v polovině cyklu. A samozřejmě že budu dál dělat ovu testy , mám jen už 3 ten jeden byl vadný byl celý doskrabany tak sem jej nedělala 🙂
@darkness1234 ovulační test pozitivní není záruka že ovulace přichází jak má nemusí prasknou folikul ,nebo tam není vajíčko atd ..proto by to chtělo řešit s lékařem víc aby jste věděla že ovulace probíhá ,hormonální profil atd....teď tělo může bejt oslabené a vše se může přeházet skrze ty ATB atd...uvidíte až budete mít po léčbě jak se vám vše vrátí třeba do pohody
@lencaa11 jenže kdyby nebyla neměla bych ovu priznaky . A když už sen byla dvakrát těhotná tak asi v tomhle problém nebude . No uvidím a je nesmysl když se ukáže zvýšená hladina LH aby nebyla ovulace když by byl pozitivní ovu test.
@lencaa11 a když byly testy s duchy tak přece idkxz se to neuchytilo tak ovu proběhnout musela , spíš asi blbne zas hormon štítné žlázy, idkxz ji mám dávno venku. Bo i v letáku píšou že když je pozitivní ovu test ze ovulace proběhne za nějaký krátký čas..
@darkness1234 mám kamarádku má dvě děti a snažili se o další ovu testy ji vycházeli celý rok lékař řekl že je v pořádku ovulace probíhá a prd měla jako vy příznaky ovulace ( bolesti ,hlen atd...) na pohotovosti ji řekli že je jednou po ovulaci měla špinění že vidí tekuninu po ale stejně rok nic na konec ji dopomohla injekce na podporu prasknutí folilkulu tak že bych to napsala tak to že vám bude vycházet ovu test neni záruka je to jen ukazatel hodnoty v těle ale to je vše test vám neřekne že byla na 100% a vás TT test opravdu nebyl pozitivni i lékař by poznal že jste byla těhotná já chápu že se to blbě čte posloucha ale prostě tělo se během života mění ta známá taky říkala mám dvě děti pak bylo biochemická TT a pak revize a rok a něco pak jim to nešlo pokud máte něco skrze stitnou žlázu tak to řešit to je jasný ale hlavně bych si u vašeho lékaře zjistila zda opravdu máte ovulaci ,zda nemáte nějaký jiný zdravotni problem a pak řešit dál ...☘️☘️a ano v letaku je napsáno že ovulace proběhne v nějaký čas ale létak nezná a vaše tělo to je jen papír a návod přece
@lencaa11 každopádně snažit se budeme dál, a já myslela že když je i být duch na tt že to je pozitivní nebo že se to tak bere 😉 ano řeším beru prášky, každý den , na kontroly taky chodím a po operaci ŠŽ sem 2,5 roku ,
@darkness1234 👻 na testu se vůbec nebere jako pozitivní jelikož takové 👻 může způsobit v těle více věcí mimo třeba těhotenství a to třeba léky ,cysta ,hormony ale může taky bejt před Ms nebo v době Ms atd ...test je jasné pozitivni dvě silné čárky to samé ovu test stejně silné čárky ale je tam ??? Zda ovulace probíhá to je ta ' otázka ' na kterou vám ovu test odpoved nedá ...to až lékař když zve ženu celý cyklus na ultazvuk ,test z krve třeba na hormony ,zasoba vajicek ,vysetreni průchodnosti vejcovodu atd atd je toho hodně a hodně dělá stítná žláza nejaje hodnoty aby žena měla v normě ...držím vám palce aby se brzo povedlo☘️☘️
@lencaa11 děkuji snad ano 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@darkness1234 spise si myslim, ze atb a infekce mocovych cest ovlivni ovulaci jako takovou, nez barvivo v testu