Pálení žáhy. Myslíte, že by mohla být šance, že jsem těhotná?

jeiby
10. lis 2019

Zdravíčko.🙂 už delší dobu mě pálí žáha furt v kuse, nikdy jsem to takhle neměla.. :/ a začlo to i s bolesti v kříži...
Pak se mi do toho přidalo i občasné bolesti hlavy..
Menstruaci mám dostat zítra, test jsem si nedělala ještě.
Myslíte, že by mohla být šance? Měl to někdo podobný?🙂 Děkuji za odpovědi a zkušenosti Vaše. 🙂

shakira007
10. lis 2019

@jeiby
To jestli si těhotná nevím ale ještě jsem nešlyšela že když někoho pálí žaha může být tehotni

jituli84
10. lis 2019

jako v dětské školce. Počkejte na zpožděnou ms a zkuste test. Nevim co byste chtěla slyšet, věšteckou kouli tu nikdo nemá.

jeiby
autor
10. lis 2019

@jituli84 Jak jsem již psala, chtěla bych vědět, zda to takhle někdo měl. Čiže si píšu o zkušenost ostatních. Nevím, co je na tomhle nepochopitelného.

jeiby
autor
10. lis 2019

@shakira007 Četla jsem o tom, plus mě na to upozornil jeden člen v rodině. Proto se ptám.🙂

amazonkajanik
10. lis 2019

@jituli84 už jí sháním 😂 a kam jsem založila taroty si nevzpomenu 😂

amazonkajanik
10. lis 2019

@jeiby bolest v kříži a pálení žáhy v těhotenství je, ale až v 3. trimestru,v 1 možná tak ze zvracení,nebo dieteticke chyby . Pálení žáhy i s bolestí hlavy může být stres. Ne nadarmo se říká, že vředy jsou ze stresu

serenna30
10. lis 2019

@jeiby Tak ja te asi potesim. U prvniho prcka jsem “poznala” tehotenstvi podle paleni žahy. Asi od 8. dne po ovulaci jsem se v noci vzbudila 2 dny po sobe s hroznym palenim zahy. Treti den mi to nedalo, udelala jsem test a bylo to tam! Podotykam, ze jinak na to vubec netrpim. Drzim palce!

jituli84
11. lis 2019

@amazonkajanik asi tak já se potýkám s palením žáhy až ted, jinak nevolnosti apod jsem měla až skoro v 10tt

amazonkajanik
11. lis 2019

@jituli84 mě se to právě vyhlo, nějaké zvracení, odpor k některým pachum. Tak ve 20tt mě pálilo v podbřišku, když jsem snědla něco, co bylo okořeněno paprikou a pak přišel ten zatracenej reflux. Ještě teď mám v každé kabelce rennie nebo gaviscon. Jenže jsem na tohle trpěla už dřív s tím, že k tomu byla i bolest na "trojúhelníku ", což je projev vředu na dvanácterníku,ale v těhotenství se omeprazol nesmí

jituli84
11. lis 2019

@amazonkajanik Tak já zvracim někdy ještě ted 😀 Pachy já asi nic moc ne, ale na to jaká jsem byla masožravka , tak na maso chut nemám vubec.Jinak na tu žáhu většinou dám okurek a pastilku na žáhu

barcachejn
11. lis 2019

Ahojky u me bylo paleni zahy prvnim priznakem tehotenstvi hned na zacatku 🙂 nikdy me nepalila a najednou zacala k tomu se pak pridalo pocit plneho briska a radeji jsem si udelala test a mela jsem tam uz ducha 🙂 takze za me ano je to jeden z priznaku 🙂

jeiby
autor
11. lis 2019

@barcachejn a kdy se vám ukázal duch?🙂 po kolika dnech meškání?🙂

barcachejn
11. lis 2019

@jeiby Po meskani uz jsem mela silnou carku 🙂 duch se mi ukazal jeste 3 dny pred ms 🙂

jeiby
autor
11. lis 2019

@barcachejn Tak děkuji.🙂 já dneska meškám 1. Den a mám sněhobílo..🙂 Bolí mě v podbříšku, jako bych to měla dostat.😀🤭 tak nevadí.

barcachejn
11. lis 2019

@jeiby Ja nevim myslim si ale ze den po vynechani uz by to aspon trosku byt videt melo 🙂 tak uvidite bud to dostanete a nebo se jeste neco ukaze 🙂)))

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru