Ahoj holky potřebuju radu 🤔 dneska poprvý jsem jsi udělala ovulační test měla jsem tam dvě čárky ale jedna byla slabá asi po 10 minutách byla trošku silnější menstruace mám být 18.4 myslíte že bych mohla bejt těhotná??🤔
Asi si myslela že má být 18.3. ne 18.4.
Což by znamenalo že si (při běžném cyklu) ovulovala někdy minulý pátek, sobotu. Včera tedy si mohla být maximálně 3dpo a ne, to by ti ovulační test opravdu neukázal. Na ovulační testu je čárka celý cyklus, za pozitivní se bere pokud je testovací čárka stejně silná nebo silnější než čárka kontrolní. Ovulační test může ukázat těhotenství, ale je to většinou hotová dálnice. Nicméně pořád je to ovulační test. Pro testování těhotenství je potřeba použít test těhotenský.
Testovat těhotenství ideálně po vynechané MS tedy 19.3. pokud nevydržís, tak třeba od 10dpo můžeš zkoušet, což vychazi na příští úterý. Dřív to fakt nemá cenu.
@leniczka23 ano spletla jsem se 😅 takže myslíš že je hodně brzy si udělat těhotenský test
@nifibc ano, je stoprocentně brzy. Fakt ti dřív než příští týden neukáže. I kdyby se zadařilo, tak oplodněné vajíčko je teprve na cestě do dělohy 😉
@leniczka23 díky za odpověď 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nifibc , 😀😀 prakticky si ještě pro těhotenství s menstruací k 18.4. ani neovulovala. 😁