Prosim o radu, mam nepravidelny cyklus a tento mesic jsem ovulaci mela uz 11.1, dnes jsem si delala ovu test znovu a vybehlo mi toto. Muze to zbavit tehu ci je to bezne? Mam uz 3den bolesti jako pred menstruaci (jsem 9den po ovu), tehu test bily. Dekuji
Dekuji. Prave se citim uplne jinak. A takovou carku nikdy mimo cyklus nemam.
Drzim palce, takto jsem to mela taky a jsem tehotna 🙂 moc doporucuju GS mamatest a udelat rano z prvni moci
Jinak bylo to uz 5 dni pred ocekavanou ms (vim presne, kdy byla ovulace)
@mbelzova Ro vypadá nadějně.Mozna bych po ten test utíkala ještě dneska vecinou jsou tam dva
@nikynikol25 ja myslim, ze je to tam 🙂 no jsem zvedava, co pani napise...
taky mi ovulační sílil při těhotenství, vypadá to nadějně!!! ❤
Zadarilo se nečekaně 4dny pred ovulaci (na tu jsem prisla nahodou) tak mozna to bude i ta holcicka, chlapecka uz mame 🙂
@mbelzova super tak zkoušejte ob den zda bude sílit na měla 11dpo už takhle hezkou čárku a 13dpo den před ms a krásné silila.Moc gratuluji
@mbelzova tak at sili 🙂 ❤️
@mbelzova Rekla bych ze ano podle toho kdy je delany.
@sisinka101 ahoj že února ten druhý se my zda nejsilnější,škoda že nameris u toho bazalni teplotu,ta by ti to potvrdila určitě a nebo taky ne.
@sisinka101 Ja nevidim ani jeden pozitivni test.
@sisinka101 vylozene pozitivny test nevidim. Ale zase pozitivny test byva niekedy len naozaj minimalny par hodin, tak ked si tie dva silne robila s 24 hodinovym odstupom, tak si to mozno prepasla.. zasemne ked zacne takto silniet tak ovu do 2-4 dni prebehne, takze mozno si to naozaj len testami nezachytila a ovulka uz prebehla
@mbelzova Jak to dopadlo? Byla/je to ta holčička? 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mbelzova negativni ovulacni test. Tohle byva bezne cely cyklus. Vykasli se na zjistovani tehotenstvi za pomoci ovulacniho testu a pockej do menstruace. Stejne nic neuspechas a nic neovlivnia. Proste musis pockat.