Dobrý den, dnes odpoledne jsem si dělala ovulační test, jelikož jsem si ho nikdy nedělala, ani z pribaloveho letáku nejsem chytrá, poradíte mi prosím. Čárka T vyjela docela výrazně. Děkuji
@luciindaass Aby byl test pozitivni, musi byt obe carky ytejne vyrazne, nebo musi byt dokonce ta testovaci vyraznejsi nez kontrolni. Cili toto je ciste negativni test. Ovulace se zatim neblizi. Chce to ale testovat denne, abys videla nejaky progres.
Negativní
Toto je negativni, testuj dal, kazdy den cca ve stejnou dobu a uvidis... ja ted mela pozitivni test az 21 a 22dc, pocitam tedy s cyklem 36-37 dnu... jindy mivam pozitivni i 16dc, pak je cyklus kratsi... zalezi tedy na tom, jestli mivas cykly pravidelne a kolik dnu trvaji
@luciindaass No jak pisou holky,je to teoreticky negativni,testovaci carka ma byt stejne silna nebo silnejsi....ale ja treba nikdy nemela tu testovaci carku stejne silnou (vzdy slabsi) a otehotnela jsem....
@luciindaass ahojky, mě tyhle testy nikdy ovulaci neukázaly, vyhodila jsem za ně balík. Pak jsem si koupila jedno balení digitálních ovulacnich testů a miminko bylo na světě, dokonce to šlo i z ranní moči. Ukázal mi pak i těhu. Sice stojí cca 550 Kč, ale kdybych si je koupila hned, možná bych nemusela čekat deset měsíců 😇
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.