Ovulační test a těhotenství. Ukázal Vám, že jste těhu?

ell94
9. led 2020

Ahoj holky. Stalo se někomu z Vás, že by Vám ovulacni test ukázal těhu ? Mám 2 dny do ms, a když jsem doma našla poslední ovu test, zkusila jsem ho. Normálně tam v tomhle období mám jen ducha, ale vykoukla na mě docela pěkná čárka. Stalo se Vám to samé ? A zjistila jste některá podle toho, že jste těhotná ? Děkuji za odpovědi.

ell94
autor
9. led 2020

@ell94 Tady je fotka po zaschnutí.

pajulisek
9. led 2020

@ell94 ahoj,přesně takhle jsem to měla já ale měla jsem ho silnější a je teda fakt že to bylo v den ms 🥰

ell94
autor
9. led 2020

@pajulisek A jak to dopadlo ? 🙂

pajulisek
10. led 2020

@ell94 ve 3:37 se nám narodil syn Kryštůfek s váhou 3180 gramů a 48 cm 🥰

nina004
10. led 2020

Ja mám slabú ciarku na ovulačnom teste počas celého cyklu. Len pred ovuláciou je tá čiarka úplne tmavá,inak ju mávam takú, ako ty na fotke. Ja by som sa na ovu test nespoliehala.

leniczka23
10. led 2020

Za me je tohle uplne bezna carka na ovulacnim testu mimo ovulaci..me treba ovulacni test tehu neukazal a to sem tehu byla. Pokud chces vedet jestli si tehotna udelej si test tehotensky.

fafetka
10. led 2020

Může být a nemusí. Mně třeba ovulační testy před menstruací zase začnou sílit, ale nejsou úplně pozitivní. Asi jako ten tvůj. Asi bych zkusila spíš fakt tt. Ideálně papírkový mamatest. Ten mi nikdy nic falešně neukazoval. Buď byl negativní, nebo pozitivní a těhotenství to pak bylo. Držím pěsti 🍀

denissima
10. led 2020

@ell94 ahoj, ovulační test mi těhotenství ukázal, ale čárka byla teda o dost silnější...

ell94
autor
10. led 2020

@denissima No dnešní test mi ukázal tohle, tak já nevím.

kocila
10. led 2020

@ell94 zkus zitra tehotensky test...

ell94
autor
10. led 2020

@kocila Asi budu muset, tohle je zvláštní. Ms mám mít v neděli.

kocila
10. led 2020

@ell94 tak treba v nedeli zadna MS neprijde...pokud mas MS pravidelnou,den pred ocekavanou MS test uz neco ukaze (tehotensky)

ell94
autor
10. led 2020

@kocila No kéž by. Snažíme se přes rok, vyšetření v pořádku,tak už jsem skeptická. První se povedlo hned druhý měsíc, jenže jsem o to přišla, a od te doby nic. 😑

denissima
10. led 2020

@ell94 hmm, tak tohle už bych viděla na těhotenství. Držím palce, ať je to tak 😊

ell94
autor
10. led 2020

@denissima Myslíš ? Já si jinak nedokážu představit, proč ten test takhle zesílil. 🙂

denissima
11. led 2020

@ell94 Já jsem si dělala ovulační testy, čárky byly pořád takhle silný a když jsem zkusila těhotenský test, tak byl pozitivní. Takže podle mě budeš těhotná 😉

ell94
autor
11. led 2020

@denissima Tak jsem se dnes odhodlala k tt, ale dělala jsem ho teda až odpoledne, a je tam slabá čárka, spis duch. Nevím, jestli bude na fotce vidět. 🙂

patmouse
11. led 2020

@ell94 Ja tedy nic nevidim,ale ja nikdy nebyla lovec duchu. Udelej zitra z ranni moci.

ell94
autor
11. led 2020

@patmouse No ono je to opravdu na fotce hůř vidět, v reálu ji nemusím hledat, a byla v limitu. Hlavně ji jako první našel přítel. 🙂

sylvusska
11. led 2020

@ell94 ja vidim ducha 🙂 fakt to vypada nadejne 🙂

ell94
autor
11. led 2020

@sylvusska Aspoň nejsem jediná. 🙂
On ho našel přítel, šel se podívat první. Ale mám dostat ms zítra, a je dělaný odpoledne, takže je moč hodně ředěná. 🙂

sylvusska
11. led 2020

@ell94 nejsi jedina, ja to vidim hned, ikdyz slabe, rano bude patrnejsi urcite vic. 🙂

sylvusska
11. led 2020

@ell94 videla jsem ho, rano z ranni moci to bude patrnejsi jeste vic. Drzim palecky.

ell94
autor
11. led 2020

@sylvusska Ráno ho udělám, tak snad. Ještě dodám, že tam tohle bylo v limitu. 🙂

pajulisek
11. led 2020

@ell94 pokud to je opravdu těhotenství ukáže ti to už teď 🙂 já ho po zjištění obuv testů dělala v 8 večer a byla tam už dálnice

denissima
11. led 2020

@ell94 udělej test ještě zítra ráno 😉

sylvusska
12. led 2020

@ell94 zkousela jsi test dnes rano?

ell94
autor
12. led 2020

@sylvusska Tak dneska už tohle. 😍

jironymou
12. led 2020

@ell94 gratulaceee 🙏🌻

denissima
12. led 2020

@ell94 Gratuluju 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru