Ahoj holky. Stalo se někomu z Vás, že by Vám ovulacni test ukázal těhu ? Mám 2 dny do ms, a když jsem doma našla poslední ovu test, zkusila jsem ho. Normálně tam v tomhle období mám jen ducha, ale vykoukla na mě docela pěkná čárka. Stalo se Vám to samé ? A zjistila jste některá podle toho, že jste těhotná ? Děkuji za odpovědi.
Ja mám slabú ciarku na ovulačnom teste počas celého cyklu. Len pred ovuláciou je tá čiarka úplne tmavá,inak ju mávam takú, ako ty na fotke. Ja by som sa na ovu test nespoliehala.
Za me je tohle uplne bezna carka na ovulacnim testu mimo ovulaci..me treba ovulacni test tehu neukazal a to sem tehu byla. Pokud chces vedet jestli si tehotna udelej si test tehotensky.
Může být a nemusí. Mně třeba ovulační testy před menstruací zase začnou sílit, ale nejsou úplně pozitivní. Asi jako ten tvůj. Asi bych zkusila spíš fakt tt. Ideálně papírkový mamatest. Ten mi nikdy nic falešně neukazoval. Buď byl negativní, nebo pozitivní a těhotenství to pak bylo. Držím pěsti 🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ell94 Tady je fotka po zaschnutí.