Dobrý den mám dotaz ..
Snažíme se o mimi a mám nepravidelnou menstruaci a nemůžu stále otěhotnět… v pondělí jsem objednána na gyndu ale napřed se zeptám tu …
Menstruaci jsem měla od 21 do 26.10
Pohlavní styk jsme měli 25-26-29 a 1.11
Dnes jsem zaznamenala bazalni teplotu v pochvě 37,3 ale 7.11 jsem měla 36.6 a dnes vyšší
Muže se jednat o ovulaci nebo uhnizdeni? Nebo zcela těhotenství ?
1.11 mohla byt ovulace, 7.11 uhnizdeni - proto ten teplotni pokles... pokud se bude drzet vysoko BT nebo kolem zkus TT. Nekdy ukaze uz neco 10 DPO...
@katerinaaa87 dnes jsem pro jistotu zkusila test a negativní … 1.11 jsem nezkousela BT takže nevím jestli teplota byla výšsi to jsem zaznamenala dnes … je možný ze bych mohla mít dnes ovulaci?
@katerinaaa87 a vlastně od rána do teď mám 37,3
@katerinaaa87 takže jsem z toho zmatená jestli mám ovulaci nebo se jedna o uhnizdeni
BT se meri rano po probuzeni, aby mela spravnou vypovidaci hodnotu. Pokles muze byt i ovulace i uhnizdeni, nebo taky jen vykyv ... zalezi jak dlouhe mas cykly. Je treba to sledovat nebo zkouset ovulacni testy.
Ted kazdopadne uvidis, jestli prijde dalsi MS nebo se objevi II.
@katerinaaa87 včera 37,3 a dnes 36,3 🤨🤨😳
@samanthaelys četla jsem o BT. Když jdeš spát, tak máš mít poblíž BT, aby si probuzení nemusela hýbat ani zvedat. Tak je lepší ráno ve stejnou hodinu. Omlouvám se za neupravené psaní
@samanthaelys zvláštní, ze ti to tak kolisa, to jsem nikdy nemela... asi chce odsledovat vice cyklu
@katerinaaa87 no je to divny jen jeden den vyšší a zbytek zůstává porad 36,6
@samanthaelys je lepší mít po zkonceni ms sex každý den, pokud to nejde tak ob den. Takto se mi to zdá málo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@samanthaelys to se snažíte teprve měsíc??? Jako pokud byl styk 1.11. Tak to nikdo neřekne jestli ses těhotná přece