Ovulace? Těhotenství?

31. črc 2021

Maminky mám otázku. Minulý měsíc jsem prodělala Biochemické těhotenství.
Ms mi má dorazit v úterý. Od včerejška mě neskutečně bolí prsa a na rady některý z vás tady jsem dneska zkusila ovulační test (bohužel těhotenský budu moct koupit až zítra,doma žádný nemám).
Na ovulačním testu hned naběhly dvě čárky, ovulaci mám potvrzenou od lékaře tudíž je nesmysl abych ji měla teď těsně před ms. Nevím co si o tom mám myslet. Je možné že se jedná o těhotenství? Děkuji za každou odpověď.

alilali
31. črc 2021

Co to je za dotaz? Vydrž do zítra, ne? Mimo jiné, testují až po vynechání MS, bolest prsou a to co popisujes může, jak jistě sama víš znamenat příchod MS.

autor
31. črc 2021

@alilali snažíme se 4,5 roku ,tak se omlouvám že jsem se opovazila na něco zeptat,ptají se tady na větší hlouposti než je můj dotaz.

alexkisss
31. črc 2021

Ahoj me také ukázal ovulacni test tenkrát těhotenství držím ti palecky a zítra zkus ten tehotensky test a hod sem foto uvidí s pokud muži doporučit kup si mamatest

renat23
31. črc 2021

Me ovulační test ukázal tehu den před MS jiný test jsem taky neměla, mela jsem testovací čárku silnější než kontrolní. Budu držet palečky ale urco si kup tehu test🍀🍀🍀

autor
31. črc 2021

@alexkisss
@renat23
Holky děkuji za povzbuzení! Zítra koupím těhotenský a hodím fotku, snad se zadařilo🙏

alexkisss
31. črc 2021

Určité ano držím palecky já dnes takhle

autor
31. črc 2021

@alexkisss moc Vám držím palečky!!

michaelarousova
31. črc 2021

Ja nych fekla ,ze ten test neni uplne ppzitivni ☺️ Ja mela tu prvni caeku o hodne silnejsi☺️Ale drzim palce at to zitra vyjde🌸

autor
31. črc 2021

@michaelarousova já nikdy neměla tu kontrolní silnější než testovací a přesto ovulace prý probíhá jak má.. no snad bude brzo mít ten náš malý 5ti letý poklad k sobě parťáka .

michaelarousova
31. črc 2021

Ja orave taky az kdyz jsem byla tehotna😂 ale treba to vyjde☺️

autor
31. črc 2021

@michaelarousova snad ano,zítra přidám fotku, modlím se aby to konečně vyšlo.

biton
31. črc 2021

Bohužel to může značit i ms (vlastní zkušenost), tak se na to moc neupínej(te). Raději počkat a zkusit TT.

autor
31. črc 2021

@biton i s tím samozřejmě počítám. Uvidím zítra.

littlebee124
31. črc 2021

me vyšel hodně silne pozitivní ovulacni test když sem byla tehu 🙂

lucbednar
31. črc 2021

Taky jsem měla ovulační test pozitivní, když jsem byla těhotná, cca už 4 dny před MS 😉

alilali
31. črc 2021

Ja ti to samozřejmě přeji (Případné těhotenství) a mrzí mě, že máš cestu k miminu složitou, ale právě, že už se tak dlouho snažíš, tak musíš vědět jak funguje ovulační/těhotenský test a, že jeden den než dojedeš do lékárny je lepší vydržet než si dávat nějaký falešný naděje...

autor
31. črc 2021

@alilali je to náročné.. malý přišel ani nevíme jak .. za poslední půlrok mám za sebou 4 Biochemické těhotenství.. samozřejmě vím, že ovulační test není těhotenský test.. uvidím zítra popřípadě v pondělí/úterý

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
alexkisss
1. srp 2021

Super gratuluji

autor
1. srp 2021

@alexkisss mám strach se radovat, mrcha by měla dorazit asi v úterý

autor
1. srp 2021
alexkisss
1. srp 2021

Nevěřím ze dorazí

autor
1. srp 2021

@alexkisss minulý měsíc jsem prodělala Biochemické těhotenství tak mám fakt strach se radovat.

monika3456
1. srp 2021

Gratuluji 🍀🍀🍀🍀

autor
1. srp 2021

@monika3456 děkuji! Snad to dopadne dobře.

lucbednar
1. srp 2021

Krásná čárka! Držím palce ❤️🍀

autor
1. srp 2021

@lucbednar děkuji! ❤

renat23
1. srp 2021

Tiše gratuluji a přeji ať je vše v pořádku 😉🍀

autor
1. srp 2021

@renat23 děkuji moc ! ❤

biton
1. srp 2021

Gratuluji 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru