Maminky mám otázku. Minulý měsíc jsem prodělala Biochemické těhotenství.
Ms mi má dorazit v úterý. Od včerejška mě neskutečně bolí prsa a na rady některý z vás tady jsem dneska zkusila ovulační test (bohužel těhotenský budu moct koupit až zítra,doma žádný nemám).
Na ovulačním testu hned naběhly dvě čárky, ovulaci mám potvrzenou od lékaře tudíž je nesmysl abych ji měla teď těsně před ms. Nevím co si o tom mám myslet. Je možné že se jedná o těhotenství? Děkuji za každou odpověď.
@alilali snažíme se 4,5 roku ,tak se omlouvám že jsem se opovazila na něco zeptat,ptají se tady na větší hlouposti než je můj dotaz.
Ahoj me také ukázal ovulacni test tenkrát těhotenství držím ti palecky a zítra zkus ten tehotensky test a hod sem foto uvidí s pokud muži doporučit kup si mamatest
Me ovulační test ukázal tehu den před MS jiný test jsem taky neměla, mela jsem testovací čárku silnější než kontrolní. Budu držet palečky ale urco si kup tehu test🍀🍀🍀
@alexkisss moc Vám držím palečky!!
Ja nych fekla ,ze ten test neni uplne ppzitivni ☺️ Ja mela tu prvni caeku o hodne silnejsi☺️Ale drzim palce at to zitra vyjde🌸
@michaelarousova já nikdy neměla tu kontrolní silnější než testovací a přesto ovulace prý probíhá jak má.. no snad bude brzo mít ten náš malý 5ti letý poklad k sobě parťáka .
Ja orave taky az kdyz jsem byla tehotna😂 ale treba to vyjde☺️
@michaelarousova snad ano,zítra přidám fotku, modlím se aby to konečně vyšlo.
Bohužel to může značit i ms (vlastní zkušenost), tak se na to moc neupínej(te). Raději počkat a zkusit TT.
@biton i s tím samozřejmě počítám. Uvidím zítra.
me vyšel hodně silne pozitivní ovulacni test když sem byla tehu 🙂
Ja ti to samozřejmě přeji (Případné těhotenství) a mrzí mě, že máš cestu k miminu složitou, ale právě, že už se tak dlouho snažíš, tak musíš vědět jak funguje ovulační/těhotenský test a, že jeden den než dojedeš do lékárny je lepší vydržet než si dávat nějaký falešný naděje...
@alilali je to náročné.. malý přišel ani nevíme jak .. za poslední půlrok mám za sebou 4 Biochemické těhotenství.. samozřejmě vím, že ovulační test není těhotenský test.. uvidím zítra popřípadě v pondělí/úterý
Super gratuluji
@alexkisss mám strach se radovat, mrcha by měla dorazit asi v úterý
Nevěřím ze dorazí
@alexkisss minulý měsíc jsem prodělala Biochemické těhotenství tak mám fakt strach se radovat.
Gratuluji 🍀🍀🍀🍀
@monika3456 děkuji! Snad to dopadne dobře.
Krásná čárka! Držím palce ❤️🍀
@lucbednar děkuji! ❤
Tiše gratuluji a přeji ať je vše v pořádku 😉🍀
@renat23 děkuji moc ! ❤
Gratuluji 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Co to je za dotaz? Vydrž do zítra, ne? Mimo jiné, testují až po vynechání MS, bolest prsou a to co popisujes může, jak jistě sama víš znamenat příchod MS.