Ovulace a následné uhnizďování vajíčka. Co myslíte?

13. lis 2022

Ahoj holky,
Před cca měsícem jsem měla 10 dnů zpoždění a z toho posledních 7 dnů bolesti v podbřišku, poslední den silnější bolesti + krvácení. Dle doktora jsem zřejmě bohužel prodělala raný potrat. 🥺
Cyklus jsem jinak měla pokaždé pravidelný. MS podle výpočtu od posledního zpoždění se měla dostavit 10. 11. 2022 a 9. 11. 2022 mě cely den bolelo v podbřišku, kdy jsem si následně říkala, že zřejmě přichází MS. S přítelem jsme ještě pohlavní styk v ten den stihli. Každopádně dnes máme 13.11. a MS stále nikde a dnes mě opět pobolívá v podbrisku. Vždycky jsem měla zkušenost, že sexem se mi MS rozjede… je možné, že to toho 9.11. byla opožděná ovulace ( bolest v podbrisku pouze jeden den ) z důvodu co se stalo cca před měsícem? A teď 5 dni po, že zase ty bolesti znamenají uhnizdovani vajíčka? Jiné příznaky nemám…
Možná to pro někoho bude zvláštní dotaz, tak se předem moc omlouvám, ale děti ještě nemám a vážně bych si miminko moc přála a od posledně se vážně dost bojím, že si dávám zase naději a ono třeba nic…
Všem moc předem děkuji za odpověď. 🙋🏼‍♀️🙂

lencaa11
13. lis 2022

Počítala jste to od posledního krvácení ? Jinak klidně mohla bejt ovulace jinak a taky ne to vám tady nikdo neřekne vyzkoušela bych test (ne pipino ,mamatest ) Benu ,Dr máx a uvidíte tělo má někdy jiné plány a jede si po svém

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru