Otěhotnění z kapiček lásky. Jaká je šance?

alexahajna
30. čer 2022

Jaká je šance že jsem těhotná z kapiček lásky?kondom praskl a on ho ihned vytáhl+nic tam v něm nebylo

klokanka31
30. čer 2022

@alexahajna Kolikrát se ještě budeš ptát?

alexahajna
autor
30. čer 2022

@klokanka31 dokud nebudu vědět vše,myslela jsme že fota jsou od toho aby jsme se tady něco dozvěděly a ne aby jsme tady četly typy těchto zpráv ;)

l01991
30. čer 2022

Vem si prašek po a hotovo a nebo vydrž,sice už ležim ale jdu se kouknout do karet a křišťalove koule,ty snad budou vědět.... a ptej se kolikrát chceš,furt dostaneš stejnou odpověď,vždy je riziko i když v tvem připadě nejspiš 0...

titina12
1. črc 2022

Achjo …vždy je riziko…vždy je riziko….vždy je riziko….nechceš riziko chces 100% antikoncepci ? Dám ti 3 rady. Nešukat, sterilizace, bud na holky. Nediv se že nase odpovědi nejsou tolik nadšené ale tohle je učivo ba základní škole a hlavně už tu je tolik konverzací na toto téma že asi není důvod zakládat novou . Neber si to moc osobně. Jen je to proste vygooglitelné.

vejuu98
1. črc 2022

@alexahajna ahojky.Je to nepravděpodobné,ale stát se to může.Pokud chceš mít klid na duši určitě si skoč do lékárny pro escapelle.Je to o dost šetrnější než Prostinor(dle lékárníků) a levnější,ale pokud si už déle než 3 dny,tak ellaone,ten se může brát až do 5.dne.

klokanka31
1. črc 2022

Troll 🤦‍♀️

nat
1. črc 2022

@alexahajna ale tady zadne fota nejsou ale fora 😀 A pokud jsi chybyla na sexualni vychovu ve skole tak zavolej na gyndu a zeptej se tam tam jsou odbornici 😀 😀 A nebo jeste lepe,nedelat nic,z ceho muzes byt tehu 😀 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru