Otěhotnění v šestinedělí po SP. Jaký je odhad těhu, když po potratu nepřišla MS?

veve3118
29. zář 2019

Ahoj, chtěla bych se zeptat... máte některá zkušenosti s tím, jak lékař odhaduje stáří těhotenství, když po potratu nepřišla menstruace? Čekala jsem na ni, pak přišlo slabé krvácení přesně 6 týdnů po samovolném potratu, ale jen přes noc a trochu další den... pak nic... za dalších 14 dní zjišťuji pozitivní test (silně - žádný duch).. týden před tou rádoby ms byl test negativní... a teď s čím vlastně jít k lékaři a kdy, aby už něco viděl na utz... ???
S manželem jsme si řekli, že to necháme na přírodě, ale vůbec nemám tucha, kdy to mohlo být... cítila jsem se dobře poměrně brzy, revize nebyla nutná, vše odešlo, utz v pořádku i hladina hcg se do tří týdnů srovnala...
A teď tápu... zatím při každém těhu mi prostě cca do 7-8 týdne na utz nic neviděli... tak nechci zpěchat...
Díky za zkušenosti... 🙂

karolinka252
29. zář 2019

Stáří bude odhadovat podle velikosti plodu. Přeju hodně štěstí 🍀 a taky bych šla k Dr raději později

veve3118
autor
30. zář 2019

Díky 🙂 Jestli to dobře počítám, tak by k otěhotnění mohlo dojít někdy mezi 15.srpnem a 3.zářím... pak jsme měli týden celá rodina střevní chřipku, takže tam to nehrozilo... 5.září byl TT ještě negativní a 16.září pak přišla ta rádoby menses, která asi nebyla menses...a to mi přijde, že by stejně bylo na test brzy cca od toho 9.září... Takže bych asi mohla být někde mezi 6tt a 9tt... jít za týden, nebo až za dva? Zase abych něco neprošvihla... Zatím jsem se začala šetřit, bagáž přenechávám manželovi a občas ty svý kluky (3 a 5 let) pochovat musím... i když se to snažím přetransformovat na mazlení na gauči... nějaký sport jsem raději vynechala úplně, stejně jsem unavená, že bych pořád spala... a pořád mi je šoufl, sice nezvracím ale nesmím dostat hlad... modlíme se, aby se srpen neopakoval... 🍀

levandule85
9. čer 2020

@veve3118 Ahoj, muzu se, prosim, zeptat, jak jsi dopadla? Resim ted neco podobneho... Testovali ti po SP hcg az do nuly? Ja mela pred 14 dny SP a hcg druhy den 70 a ted mam po 14 dnech 290, tak nevim jestli to je jeste nasledek SP anebo neco noveho...zatim v tom je zmatek 🙂 Diky za radu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru