Otěhotnění v šestinedělí po revizi. Zažily jste?

carmenz
23. čer 2021

Ahoj holky, brzy mi bude končit (příští týden) porevizní "šestinedělí". Po 2 a něco týdnech od revize, 4.6., jsem byla na kontrole, úplně nadšená doktorka, jak krásně sliznice dorůstá. A že po 1. Ms můžeme začít znovu se snažit. No, koupila jsem ochranu, že tedy už pomalu můžeme začít s chráněným sexem (i kvůli zánětu) a 10.6. na to opatrně vlítli. No! Opatrně...10 let používáme jako naprosto spolehlivou antikoncepční metodu přerušovanou soulož. A jsme v tom fakt dobrý, což se o použití kondomů zjevně říct nedalo 🙈 Byli jsme jak maturanti, schválně jsem ještě koupila nějaké tenké, takže hrůza, muž navíc po docela dlouhé době abstinence nevydržel zrovna dlouho, takže se stala prostě nehoda.
A já teď trnu...Ms zatim nikde, na testu zatím jen lovim 👻 a bojím se, že jsme nezodpovědní anarchisti a jsem fakt zase těhotná...kdyby jo, je tu někdo takový? A jak to dopadlo? Vím, že MS může dorazit klidně po konci šestinedělí, že to nemusí být ještě tak horké. Ale děkuji za každou zkušenost 🙏

michaelarousova
23. čer 2021

@carmenz ja otehotnela take velmi brzo po revizi a dopadlo to dobre ☺️My se zas chranili jako ze si budu delat ovulacni testy..no moc mi to neslo 😂 pokud na kontrolebylo vse ok byla bych v klidu☺️

carmenz
autor
23. čer 2021

@michaelarousova Jo, ty jsem si taky dělala, škoda mluvit 😅 No dnes jsem na testu měla ducha, ale třeba je to zbytkové hcg, ačkoli ostatní testy z tohoto týdne byly bílé 🙈 Tohle byl jediný z ranní moči. No uf, uvidíme...

michaelarousova
23. čer 2021

@carmenz ono se po te revizi dost casto hned povede😂tak drzim palce☺️

teress1215
24. čer 2021

@carmenz Já jsem otěhotněla v šestinedělí po revizi, bohužel to ale skončilo biochemickym.. po revizi sem normálně dostala ms po 4 týdnech ale byla sem si na 100% jistá ze sem zase těhotná ale bohužel po 5ti denním zpoždění další ms nakonec ms přišla a mimčo odešlo s ní

barulina
24. čer 2021

Ja hned po sestinedeli. Myslím, že tělo si umí samo vybrat kdy je čas na otěhotnění ikdyz to treba nedopadne.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru