Otěhotnění přes Mirenu. Je to možné?

aurelie34
13. črc 2021

Hezký den, mám 9 měsíců zavedenou Mirenu a ještě u toho kojím 17 měsíční dceru. Do teď bylo vše v pořádku, ani jsem nevěděla že nějaké tělísko mam. Posledních pár dní mám ale normálně pocit že cítím pohyby. Vzhledem k tomu že mám za sebou už dvě těhotenství tak si myslím že to poznám celkem spolehlivě. Cítím je tak 5 krát za den už několik dní. Je možné že by to opravdu mohlo být těhotenství? Myslela jsem si že je tělísko jedno z nejlepších a nejvíce spolehlivých metod antikoncepce. Zítra si samozřejmě dojdu pro test ale jsem z toho teda celkem špatná, další dítě jsme už neplánovali.

sebestka
13. črc 2021

@aurelie34 A nejsou to střeva? Jinak samozřejmě žádná antikoncepce není 100%, ale rovnou, že už by si cítila i pohyby a nezjistila těhotenství dřív, mně přijde minimálně možné.

michaelarousova
13. črc 2021

@aurelie34 znam pripady ze pres to otejotnely☺️Ale ty pohyby? To mi neprijde pravdepodobny to uz by se jednalo treba o 15tt

aurelie34
autor
13. črc 2021

@sebestka na střeva mi to tedy nepřijde. Citim to různě po břiše, jak v podbřišku tak i kolem pupíku. A myslím si že bych těhotenství klidně přehlédnout mohla. Nikdy jsem netrpěla na nějaké nevolnosti a tím že nejsem úplně hubená 170/ 80 kg tak by se i rostoucí břicho ztratilo.

kocila
13. črc 2021

@aurelie34 test ti odpoví a třeba zažene tvé obavy😉

sebestka
13. črc 2021

@aurelie34 Tak uvidíš, sama jsem zvědavá. Dej pak vědět. 🙂

michaelarousova
13. črc 2021

@aurelie34 kazdopadne dej vedet ☺️ Tohle me zeda zajima 😂

aurelie34
autor
13. črc 2021

@michaelarousova tak proč bych nemohla být v 15tt, MS díky tělísku nemam, a když člověk neví že je těhotný tak se moc nepozoruje. A s dvěma malyma detma už vůbec ne, to jsem rada že vše zvládnu a večer se odvalým do postele. Jediné čeho jsem si všimla že jsem hodně unavená ale přičitala jsem to dětem a špatnému spánku.

michaelarousova
13. črc 2021

@aurelie34 pro me je to nepredstavitelne protoze me bylo vzdy od sameho zacatku zle ☺️ Sle mozne je vsechno🤷‍♀️ Take treti tehu tak pohyby muzou byt daleko driv☺️

goovana
13. črc 2021

@aurelie34 jako nemožné to asi není...
To by mě zajímalo jak tohle dopadne
A test sis nedělala ?

betty20
13. črc 2021

@aurelie34 kamarádka přes mirenu otěhotněla, přišla na to náhodou, kdy se začala cítit ,, těhotně,, podle lékaře, byla mirena špatně zavedená, když už se s tím srovnala, skončilo to nakonec samovolnym potratem

jako_mala_holka
13. črc 2021

Tak možné je všechno, nic není stoprocentní... Ale fakt mě to zajímá teda

kocvarovas
13. črc 2021

@aurelie34 sama jsem Mirenu měla a řešila to stejné.. Já teda necítila pohyby, ale najednou jsem měla pocit bolavých nalitých prsou. Myslela jsem, že mě klepne. Malé bylo asi 3/4 roku.. Druhá 3 letá... Test byl naštěstí negativní a těhotenství se nekonalo.. Podle mě, pokud je tělísko dobře usazené, tak otěhotnět nejde.. Ale klidně se ti mohlo nějak někam posunout...

sirinfirst
14. črc 2021

Pokud by se jednalo o pohyby, navíc až k pupíku, byla bys už cca v půlce těhotenství.. Obávám se, že test by byl negativní, protože domácí testy tak vysokou hladinu HCG už zase neumí vyhodnotit.

sarkasv80
14. črc 2021

Ano otěhotněla přes tělísko kamarádka,ale po odstranění samovolně potratila za pár dní

baraskaska
14. črc 2021

No ja mam treba obcas puls v te oblasti kde by mohli byt pohyby a tehotenstvi to opravdu neni ackoliv to je citit hodne podobne. Ale myslim ze zadna antikoncepce neni stoprocentni. Takze ta moznost je asi vzdy ikdyz jen uplne minimalni.

te_reza
14. črc 2021

Tak cooo?

marselina
14. črc 2021

@te_reza taky jsem cela napnuta co paní napíše

goovana
15. črc 2021

@marselina ja taky 🙂

kakret
15. črc 2021

Kdysi jsem viděla fotku novorozence s tělískem v ruce. nevím jak moc byla reálná. Ale teď se mi vybavila.

marselina
15. črc 2021

@kakret moje kamaradka takto porodila chlapečka, ten měl telisko zase v nozicce

andycr
15. črc 2021

@marselina co že? To je mazec. 😱

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru