Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak je velká šance otěhotnění přes menstruaci? Má cenu brát si postinor? děkuji za odpovědi
V dobe ms jsou neplodne dny, ne? Aspon ja na to celkem spoleham. Pred lety mi to kdysi fungovalo a doufam, ze to tak bude i nadale...
Šance je hodně malá, ale úplně vyloučené to není, takže pokud o těhotenství vůbec nestojíš, pro jistotu bych si ten postinor vzala.
Nema, prakticky nemuzes otehotnet. Jedine, ze bys mela ovulaci hned treba 8. den cyklu a spermie si pockaly. Ale to je spis velka vyjimka.
Sestřenice otehotnela vždy jen přes menstruaci. Jinak ji to nešlo 👍
Má doma 3 kluky takže náhoda to nebyla
Na tuhle povídačku jsme taky věřili s chlapem 😁😅 ...
Všechno je možné 💪🙈
@lluussii přesně tak. Moje mamka takhle otěhotněla s posledním bráchou. Rozdíl je u nás 14 let 😁 a taky se spoléhala že to nejde, protože za celý život jim to tak vycházelo
Moja mama otehotnela počas menzesu a vedela to naisto, lebo otec prichádzal zo služobných ciest len v určité dni.
My počali prvního syna poslední den menstruace 🙂
@lichozroutsudy tentokrát nesouhlasím. Já např mám ovu 11.den a už vím, že kvalitní spermie počkají až 7 dní (nikoli uváděných 5). Důkaz- má prostřední dcera 🙂 takže si musíme dávat bacha i během MS.
Já otěhotněla poslední den MS (7. den cyklu). Ale jaká je “šance”, to nevím. Sama nechápu, jak se mi mohlo tak rychle udělat vajíčko. 😅
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
V době Ms je sice šance ale záleží na vašem cyklu asi pro svůj klid bych si ho vzala