Otěhotnění před ms a hCG. Je to možné?

medabeda87
24. zář 2024

Holky, hezký den Prosím o radu, jsem z toho už jelen.
Poslední možné otěhotnění, proběhlo 2 dny před menstruaci 27.8.. Ta už nepřišla. (Místo ní silný výtok)
Nyní nepřišla ani druhá menstruace. Byla jsem na krevní testy cca 14 .9 -negativní. Včera u gynekologa vysoká děložní sliznice a opět brány krevní testy. Dle gynekologa mohla být pozdější ovulace (proto první test negativ). Mám krátký cyklus 22 dní.
Je prosím z tohoto možné těhotenství?

lencaa11
24. zář 2024

@medabeda87 možné to je v životě vše ale spíš bych to viděla na hormonální nerovnováhu

rosalindamelinda
25. zář 2024

Cyklus 22 dní je opravdu šíleně krátký. Moje lékařka mi kdysi říkala, že cyklus, který je zkrácený na 23/24 dnů může být v pořádku, pokud se potvrdí, že ovulace probíhá cca kolem 10-tého dne cyklu a pak normálně následuje luteální fáze, která by měla trvat standardně minimálně 12-14 dnů. Zkrácení pod 12 dnů již vypovídá o luteální nedostatečnosti. Takže při tvém cyklu bys musela mít ovulaci už snad 9-tý den a ne později, protože jinak nemá opl.vajíčko čas se usadit atd. Uvidíš no, pokud nebudeš těhotná, doporučovala bych se s OG zaměřit na LF, zkusit prodloužit, dát Prg apod.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru