Zdravím všechny a přeji krásný den. 🙂 Ráno jsme s přítelem měli menší "nehodu" - praskla nám ochrana. Mám cca 4-5 dní do MS, mám to nepravidelně, první den menstruace mám v rozmezí 24-31 dnů od předchozí. Nemám nejmenší tušení, kdy mám ovulační dny. S fázemi cyklu jsem obeznámena, jen mě zajímá, jak velká pravděpodobnost, popř. zda tu někdo takový je, otěhotnění je v tomto období? Je možné i v těchto dnech dojít k oplození vajíčka?
Předem všem moc děkuji za názory, rady, zkušenosti. 🙂
Můžeš, máš cyklus bůh ví jak může být i ovulace. Dokonce můžeš otěhotnět během MS jako takové.
Jestli to bylo ráno pořídila bych si v lékárně 'plan B' pro zichr.
@xkalisto Tak mně ani příteli by to ani nevadilo. 🙂 Navíc "plán B" jsem již jednou absolvovala a nemám s tím dobré zkušenosti. Inu, nechám to tedy náhodě.
@jitulka87 Děkuji! Uvidíme. Kdybych aspoň věděla tu ovulaci... XD
já otěhotněla 2 dny před, neplánovaně, ale velmi chtěně 🙂
@cherris To je super. ☺ Taky bych byla ve finále ráda za to, že se to stalo. Jelikož je to však celkem neobvyklý jev, moc s tím nepočítám. Jen mě zajímalo, zda je to vůbec možné. 😊 Mohu se zeptat na průběh menstruace? Zda byla normální, ta, před níž jste otěhotněla? Nebo byla slabší?
@janinulinka přiznám se, že jsem to vůbec nesledovala, byla jsem tři měsíce od potratu a právě jsem čekala na čtvrtou ms, po které jsem měla v úmyslu začít se sebou něco dělat, tím myslím pít kontryhel a podobně, no a dopadlo to nejspíš njlíp, jak mohlo...
@cherris Tak to je skvělé, super, že to tak dopadlo. ☺ Mě jen děsí takové to nevědění. Abych se zbytečně moc neděsila nebo naopak netěšila. 😁
@janinulinka kolikrát je právě nejtěžší, nechat to plavat....
Ja otehotnela den pred ocekavanou MS. Absolutne to doted nechapu, jak to vubec bylo mozne. Troufam si totiz rict ze mam cyklus pravidelny a poznam priznaky ovulace, o ktere jsem si myslela, ze probehla skoro dva tydny predtim...
@ldik Wow. První menstruaci jste, předpokládám, měla normální? ☺ Já jen čekám, zda se z toho něco vyvrbí či ne...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nemam primo zkusenost. Jen vim, ze moje sestra otehotnela den pred ms. Mela uz doma ale jedno ditko a pry je pak "pohnojeno" k oplozeni. Takze mozne je asi vse...