Ahojky mám dotaz na ,,zkušenější'' ženy 🙂 Mám za sebou samovolný potrat..první očekávaná MS se dostavila ale jsem z ní zmatená. Přišla v dubnu 25.-29. pak 2 dny nic (v neděli snad jen slaboučké špinění) a 1.-2. jsem opět krvácela a pak už konec. a mohli jsme se s přítelem pomazlit 🙂..a od té doby čekám na MS a ona nikde. Nevím zda se mi rozhodil cyklus nebo je možné že jsem těhotná??..Každopádně počkám jestli se MS náhodou nedostaví v průběhu 14 dnů....co myslíte? Je možnost že bych mohla hned otěhotnět? 😉 🙂
určitě je to možné, udělala bych si těhu test a bude jasno 😉
Já po samovolném potratu měla rozhozený cyklus,menzky chodily kdy se jim chtělo a měla jsem extrémní krvácení i 10dní,otěhotněla jsem až po dlouhých 19ti měsících...např.jsem to měla dostat 5den v měsíci a mívala jsem zpozdění i 14dní,pak zase přišly dříve,sotva mi skončily,tak za týden znova,hormony dělají své. 😀
Já otěhotněla taky rychle po potratu a to jsem byla i na revizi. Možné to je, nejrychlejší je test. Udělala bych ho, aby to nebyl třeba problém s nedočištěnou dělohou. Ono je to těžké, takhle někomu radit
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
samozrejme, ze mozes byt tehotna....aj ja som bola po prvej MS 😉