Zdravím,mám dotaz. S přítelem se snažíme o miminko. Pohlavní styk bez ochrany jsme měli 4.11.,5.11. menstruaci jsem měla dostat 15.11. Dnes ráno 7.11 jsem byla zaskočená když jsem začala menstruovat. Není to jako obvykle,je to o něco slabší. Myslíte že bych být těhotná? Nebo setkala jste se někdy s takovým brzkým příchodem menstruace? Vždy jsem to měla pravidelně po 27 dnech , plus mínus dva dny. Děkuji
@sudylichozrout děkuji, uvidíme jak dlouho krvácení bude trvat. Vždy sem to první den měla silné, ale je to jako by mi to končilo. Nikdy jsem nedostala mestruaci o tolik dní dříve.
Na nidaci je moc brzo, pokud nebyla teda ovulace driv
Spis jen hormonální vykyv. Těhotenství je vysoce nepravděpodobné
Nidace to být ještě opravdu nemohla. Za 2-3 dny teprve splyne spermie s vajíčkem a začne putovat. Když už nidační krvácení, tak kolem 10. dne od ovulace. To by musela být o týden dřív
Dobrý den, s přítelem se snažíme o mimco. Od mojí poslední menstruace jsme měli pohlavní styk téměř každý den ve velkém slova smyslu 😉😏, byli jsme připraveni na to že otehotnim. Dnes ale přišel den menstruace. VELKÉ zklamání. Ještě nevím zda bude menstruace normální či ne. Je možné že mohu být těhotná i přes toto?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@michaelasoukupova Muze to byt nidace oplodneneho vajicka, nekdy dochazi k drobnemu spineni. Pokud ale krvacis, i kdyz mene, spis bych tipla nejaky hormonalni vykyv.