Otěhotnění. Máte podobnou zkušenost?

ajka56667
8. led 2024

Zdravím, beru už dlouhodobě antikoncepci a do posud nebyl problém, nikdy jsem ani nevynechala tabletku. Poslední 14 dni mi nebylo dobře a tak jsem si pro jistotu udělala test z ranní moci a byl pozitivní( čárka nebyla úplně sytě růžová ale dobře viditelná) ten den jsem si udělala ještě jeden který byl negativní a dnes ráno opět pozitivní. Hned jak budou mít volno na gynekologii tak tam zajdu jen mě zajímá Váš názor. Děkuji

lauriak
8. led 2024

A mas fotku testu? Rano je vyssia koncentracia HCG v krvy a preto skor test vyjde pozitivny rano ako cez den. Otehotnenie s HA kazdopadne je mozne. 100% ochrana je len nemat sex.

lencaa11
8. led 2024

@ajka56667 máte foto ? Někde testy dělají čárky 👻 pěkně falešné někdy to může udělat cysta ,atd...kdyby přiznaky byli od těhotenství test by byl pozitivní ale taky samohrejme HA není vždy na 100% na gynekologii bych už zavolala

julie290
8. led 2024

@ajka56667 Je možné těhotenství HA není 100% ale pokud jsi neudělala žádnou chybu tak těhotná bys neměla být. Jaký test sis dělala? Pokud pepino ale máma test tak udělej jiný. Ty prý dost duchují

ajka56667
autor
9. led 2024

Testy jsem si dělala od značky GS mamatest. Na gyndu jdu dnes.

lencaa11
9. led 2024

@ajka56667 tohle vypadá na opravdu pozitvni test tak uvidíte co u lékaře ...

lencaa11
9. led 2024

@ajka56667 jak jste dopadla u lékaře

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru