Zdravím, 6.5. jsem si nechala po dvou letech vytáhnout Mirenu. Celé dva roky jsem nemenstruovala a od vytažení jsem to taky ještě ani nedostala.. přikládám fotku včerejších a dnešních testů.. je to tak jak si myslím? Je to vůbec reálné? Když jsem se tady nedávno ptala, tak jsem dostala bídu, že snad asi nevím jak funguje cyklus a co si jako myslím.. a ono opravdu?😄fakt se dá jako otěhotnět bez menstruace? Já se omlouvám za takové výkřiky tady, ale fakt jsem z toho teď momentálně úplně hotová😄
Menstruací cyklus končí, nikoli začíná, takže ano, je možné, že jsi hned v prvním cyklu po vyndání tělíska otěhotněla.
No asi se tve telo rozhodlo hned po vytazeni pripravit na prvni menstruaci, predtim probehla ovulace, oplozeni a tim padem tva deloha nema duvod menstruovat 😀 Mam gratulovat? 😄❤️
Ano, je to možné. Spousta žen po porodu marně čeká na menstruaci a zjistí těhotenství. Holt nastala první ovulace a zrovna jste se trefili a povedlo se. 😉
Gratuluju.
Jasně, že ano. Já takto otěhotněla po porodu. Menstruace nikde a já těhotná.
Gratuluji.
Velká gratulace proč by to nemělo jít zrovna právě možné že jste si to načasovali do ovualce a tím pádem Ms neprisla
Jasně že dá, já taky neměla ms a otěhotněla jsem 😊 Moc gratuluju 🍀🍀
Ano, zrovna jste se trefili do té první ovulace. Gratuluji ❤️🍀
Take jsem zažila ale po tom, co jsem přestala kojit. Menstruace nepřišla a bylo nové miminko :D. Gratuluji
ano je to možné...já po porodu měla nakštíplý kotník..a na kontrolu po šestinedělí jsem jela později a vracela jsem se s těhuprůkazkou...
Ano dá já si taky nechala vytáhnout tělísko a po vytažení jsem neměla ms ještě skoro 7m a otěhotněla jsem žádná ms se nedostavila teď jsem ve 3m
Mno... kámoška přišla na těhotenství v 18tt, protože "kojím, tak MS nemám a to břicho je vytahaný po porodu" ... Uznávám, že jí to úplně nepotěšilo, protože mimo jiné nestihla registraci do porodnice... Ale jsou teď krásná rodinka 🙂 .
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Samozřejmě, že dá. Nejdřív příjde první ovulace a pak až MS.