Hezký den přeji,
Chtěla bych se na něco zeptat. Než mě někdo odsoudí ze mám hloupé otázky atd, tak o miminko se snažíme úplně poprvé.
16.4. proběhla moje poslední menstruace. 27.4. jsem měla s přítelem sex - nechráněný samozřejmě :D + poznám vzdy když mam +- ovulaci a ta byla den - dva po snažení.
Od stredy mam strašně tlaky v podbrisku (mívám je před MS ale to tak den, dva před), taky se mi motá hlava, prsa - spis bradavky mam strašně otekle a bolavé. Měřila jsem si od stredy bazalni teplotu - středa 36,9, včera 37,4 a dnes 37,1
Dnes jsem si delala test. Ale negativní, asi je to ještě brzy.
Ale mam proste zvláštní pocit který jsem před MS ještě nikdy neměla. Vzhledem k tomu, ze v práci toho mam nad hlavu tak se na to nijak ani nesoustredim, takže vsugerovane toto nemám 🙂 v práci mi teda říkají ze od patka zářím jak sluníčko a jsem taková jiná, dneska se mi tedy i silene motá hlava :(
Myslíte, ze se tedy mohlo zadarit? A kdy nejlépe si udělat další test?
Děkuji
@moncici00 tak teplota ti stejne sama o sobe nic nerekne. graf ti ukaze akorat probehlou ovulaci (a to taky jen teoreticky - ja mela grafy ukazkove a podle utz ovulace nebyla 🤷🏼♀️). a musis tech teplot mit vic, abys mela dvoufazovou krivku.
urcite zkus chvili vubec nic nedelat (jako ve smyslu snazeni se) max. nasadit kyselinu listovou nebo nejaky doplnek stravy, vitaminy... sex si uzivejte, kdyz budete mit chut a uzijte si jaro. 👍☺️ stejne se vic resi az po roce, kdy se nedari. pokud teda nemas nejake problemy, o kterych uz vis. ono to proste neni na povel. ale kdyz to jde je opravdu lepsi se urcite alespon na zacatku tim vubec vedome nezabyvat. akorat se clovek zacykli v testovani, mereni, hledani duchu a cekani na ovulaci a menstruaci 🤷🏼♀️ ale vim, ze je to tezke. 🍀
Dievca testuj az ked ti meska aspon den.. Takto si vsetkp vsugerovavas. Se, ste mali pred dvomi tyzdnami a dnes sa ti mota hlava, bola ta bradavky.. Usetris si sklamania vela ked pockas na ten krasny moment ked ti bude ozaj meskat a na testoch sa nebudi vyvolavat duchovia 😊
@moncici00 ja ho tam teda vidim taky, ale souhlas, udelej si test až v termínu ms 😊
Po prvním snažení jsem se taky cítila těhotná a věřila tomu, že to fakt vyšlo 😁 přesně jak je psáno nademnou, můžeš to mít akorát vsugerované... Na testu nic nevidím, testuj se až se zpožděním a ušetříš spoustu zklamání
Nejvic priznaky tehu jsem mela kdyz jsem tehotna nebyla..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@moncici00 mohlo. a taky nemuselo. vsugerovane priznaky mohou byt, ikdyz na to nemyslis neustale 🤷🏼♀️ staci ze si meris teplotu, vis kdy mas ovulaci, sledujes nejake priznaky. bohuzel vim, o cem mluvim 🙈
dalsi test si udelej nejlepe v den vynechane ms. dal to ma smysl ob den. ob den narusta hcg.
drzim palce 🍀