Otěhotnění 4 dny před menstruací. Je velká pravděpodobnost?

anonym____
31. říj 2023

Zdravím.
Nechci po vás aby jste věštili jestli jsem nebo nejsem v tom, vím že mi to vy neřeknete. Ale zajímá mě názor.

4 dny před zpožděnou menstruací (o 3 dny) jsem měla sex s kondomem. Myslíte že je možnost těhotenství v tomto případě velká ? Opakuji že jsem byla chráněna kondomem a vím že nepraskl, ale znáte to. Menstruace přišla ač o pár dní později ale proběhla naprosto normálně. Jednou za čas se mi zpozdí.

Děkuji za názory

1pomnenka
31. říj 2023

Možnost těhotenství je téměř nulová, když byla ms.

anonym____
autor
31. říj 2023

@1pomnenka menstruace sice byla, ale i kdyby se to náhodou stalo tak by stejně přišla, vzhledem k tomu že to bylo jen 4 dny před ní ne ? Nebo by už za tu chvilku nepřišla ? Možná se pletu

elfka21
31. říj 2023

@anonym____ 4 dny před ms je přeci neplodné období

ajja87
31. říj 2023

V tomto případě bych řekla, že je těhotenství naprosto nepravděpodobné

anonym____
autor
1. lis 2023

@elfka21 může přece být. Někdy může být i při menstruaci ne ?

anonym____
autor
1. lis 2023

@ajja87 ale určitě ne nemožné

lenkalubina
1. lis 2023

A chcete být těhotná nebo ne?🤔 všichni vám tu píšou,že je to nepravděpodobné, ale vy jim to vyvracíte🤷‍♀️ tak jsem asi nepochopila 🤔🤔

ajja87
1. lis 2023

@anonym____ ja te asi nechápu.... vždyť ti tam hrají 3 proti...1) neplodné dny(samozřejmě je tu nějaká možnost)
2)sex s kondomem,ktery nepraskl!!!!!!!!(téměř nulová šance na otěhotnění)
3)dostala jsi MS

Já nevím, co víc chceš slyšet,pokud nejsi nějaka 12 léta puberťačka,tak rozhodně víš, že těhotenství je přes tohle vše téměř nemožné!!!!!

anonym____
autor
1. lis 2023

@lenkalubina nechci. Já to nevyvracím, ale ovulace přece může být před i během menstruace. Nepravděpodobné to je ale ne nemožné 😊

anonym____
autor
1. lis 2023

@ajja87 no tak. U všeho je nějaká možnost. Jak u plodných dnů před ms tak u kondomu. Já neříkám že jsem těhotná a řekla jsem že je to hodně nepravděpodobné ale ne nemožné. A i kdybych byla tak 4 dny před menstruací by ji to nezastavilo. Za tu dobu se vajíčko neuhnízdí. Nejspíše by se vyplavilo s ms.

ajja87
1. lis 2023

@anonym____ tak nevím co tu řešíš 🤷🤷🤷🤦🤦🤦

jaja01k
1. lis 2023

@anonym____ Možnost těhotenství je hodně, hodně, hodně malá. Mě by v takové situaci ani nenapadlo, že bych mohla být těhotná. Jestli chceš mít jistotu, udělej si 14 dní po styku těhotenský test.

pepickovapavlinka
1. lis 2023

Ovulace během MS?To jako vážně?Vždyť při MS odchází sliznice spolu s neoplodněným vajíčkem.Takže ovulace v době MS je nepravděpodobná.Řekla buch že těhotná nebudete

agneska7
1. lis 2023

Mě by zajímalo co tě vlastně vedlo k tomu dát si do hlavy brouka že jsi možná těhotná ?🤷 Buď je to troll , nebo ses vyspala s kým si neměla a ted tě to užírá nebo ti snad není ani 15 ? Tohle normální ženskou vážně nenapadne.

anonym____
autor
1. lis 2023

@agneska7 troll to není, spím jen s mým manželem a 15 mi fakt není. Bohužel jsem strach z otěhotnění měla vždycky, pamatuji si že jsem se bála i když jsem se o tenkrát přítelův penis otřela. Z toho teď strach nemám ale pořád ho trochu v hlavě mívám, snažím se ho zbavit

pepickovapavlinka
2. lis 2023

@anonym____ ty vole 🙈Když máš strach z otěhotnění tak nesoulož a máš to 🤣🤣

agneska7
2. lis 2023

@anonym____ promiň ale to je opravdu na palici a měla by si vyhledat odbornou pomoc, opravdu to není normální

anonym____
autor
2. lis 2023

@pepickovapavlinka já jsem se neptala na radu jestli mám nebo nemám souložit. Když nechceš radit na mou otázku tak neraď vůbec

te_reza
2. lis 2023

Ne, nejsi těhotná. Před ms s neprasklým kondomem a následnou byť opožděnou ms je šance naprosto mizivá, pokud nejsi Panna Marie.

tvojkaa
2. lis 2023

Já tedy otěhotněla 24 DC při pravidelném 28. denním cyklu. Takže možné to je. Ale když jste měli kondom, nepraskl a pak jste dostala ms, tak tehotna nejste.

pepickovapavlinka
2. lis 2023

@anonym____ a ty nesoulož když nevíš jak to chodí.Tenhle dotaz bych čekala od puberťačky a ne od dospělé ženské.A nejsem jediná kdo ti tu psal že je to nereálné.Když máš ale svou pravdu tak se tu příště neptej

anonym____
autor
2. lis 2023

@tvojkaa jestli se můžu zeptat, dostala jste ještě tu menstruaci ? Nebo už po těch 4 dnech ne ?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru