Stalo se vam, prosim, některé , že by jste otehotnela i přes to, že sex byl 4 dny před ovu? Díky.
Už jsem přečetla všechno možné ☺, tak se necháme překvapit.
Mě přímo gynekolog řekl že spermie uvnitř těla ženy dokáže přežít max 5 dní ale to je výjimka a běžně žijí 3 dny. S tím že ty co nesou ženský gen žijí déle než ty s mužským genem. 😉 Takže stát se to rozhodně může!
@vercass07 nám se to stalo teď, sex byl v neděli, datum početí podle velikosti plodu středa (mezitím žádný sex nebyl) , jo a taky si myslím, že čekáme holku - je mi totiž stejně špatně a stejné chutě, jako když jsem čekala holky , a navíc tím, že ty "ženské" spermie přežívají déle a musely na to vajíčko několik dní čekat , to beru jako tutovku a překvapí mě, jestli to bude kluk 😀
Ano, posledni sex v patek, ovulace v utery nebo stredu-dle velikosti plodu poceti dokonce az ve stredu! Taky jsem hned vedela, ze to bude holka🙂
4 dny ne, ale 3 dny ano, a je z toho kluk. 🙂
Děkuji za příspěvky, snad se zadařilo. Uvidíme.
MS jste asi už potom nedostaly, že? U me se dostavila v termínu, ale je mi porad tak nějak "šoufl " .
Mě se to nepovedlo a to jsem chtěla,protože teoreticky by s toho mela byt holčička a po ty jsem toužila.
Já si to myslela, mam to vsugerovane - ach jo "ta hlava".
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Spermie přežijí údajně max. 72 hodin.