Otěhotněly jste, aniž by muž ejakuloval?

markel
21. dub 2018

Zdravim, mam trosku obavy... Je tu nekdo kdo otehotnel, ani by muz ejakuloval? Druhy den po terminu, ms nikde. Plan ted druhy dite mit nebyl...

lachtanice86
21. dub 2018

A test?

evakaspar
21. dub 2018

Jistěže to možné je 😉

pavla555
21. dub 2018

stačí kapka, už to capká 🙂

markel
autor
21. dub 2018

@lachtanice86 test je k nicemu, zatim by mi nic neukazal...

markel
autor
21. dub 2018

no spis me zajima statistika, ale tu se asi nikde nedoctu :D diky

lachtanice86
21. dub 2018

@markel proč myslíš? Kdy byl styk?

lachtanice86
21. dub 2018

@markel tak statistiku nenajdeš. Ale kamarádka má takhle druhou holčičku.

markel
autor
21. dub 2018

beru podle posledni ms, driv jak za 5 dni pro me nema cenu test delat. zkusenost 🙂 ale diky

dora13
21. dub 2018

Ano, samozrejme takto otehotnet muzes, je fura zen, co otehotnely z prerusovane souloze🤷‍♀️

markel
autor
21. dub 2018

no jo, vim o tom. uvidime.... kdyztak bude sourozenec :D

priefi
21. dub 2018

@markel pokud tim myslis prerusovany sex, tak urcite to mozne je 😉

zanetkamaresova
21. dub 2018

Sperma se uvolňuje v malém množství i bez ejakulace!! Přerušovaná soulož nemá s antikoncepční metodou nic společného. Znám hromadu žen které otěhotněli i když si chlap "dal pozor" pokud jste měla sex v plodném období můžete být těhotná. Takže asi za pár dnů test

2hanah
21. dub 2018

@markel Už ukázal, citlivost 10 ukáže i pět dní před termínem ms ducha, mám vyzkoušené.

zuzulinda16
21. dub 2018

@markel Chranis se antikoncepcí? Pokud ne, jistá šance tam je

2hanah
21. dub 2018

@markel a hlavně, je důvod k panice teprve dva dny po údajném termínu ms...?

markel
autor
21. dub 2018

2 dny je dost, mam to presne... ale spis me zajima, kolik zen ma primou zkusenost. byl to plodny den. pritel to nerad dela s kondomem, takze pulka byla bez a zaver s :D no tak treba bude dalsi neplanove. bohuzel vim, ze prerusovana souloz nic neznamena. dam vedet, 🙂 diky

markel
autor
21. dub 2018

je mi zle jak pred ms, i vice smrdim, mysleno,pot pred ms vic pachne.. jsem nafoukla.
Vtip toho celyho je v tom, ze nas vztah je krachujici, druhyho dite to asi nezachrani. Ale pokud bude, berem to oba sportovne.

leniczka23
22. dub 2018

@markel 2 dny vynechana ms..test urcite ukaze.
A ano je to mozne. A ani bych nerekla ze je neplanovane..podle me pokud clovek sexuje bez ochrany, je to tak trochu planovany😁😁

vendelinka08
22. dub 2018

@markel no, myslím, že pokud spolu takto souložíte a váš vztah krachuje a pokud te´d otěhotníš, tak to asi znamenám, že byste se svým vztahem něco dělat měli a ne, že to dítě nezachrání.... nejsem stará, ale jaksi tomu dnes přestávám rozumět.... 😒

jednaholkaa
22. dub 2018

@leniczka23 To si nemyslim. Ja se prerusovanou soulozi "chranim" cely zivot a nikdy jsem neplanovane neotehotnela.
@markel Zni to trosku jako ze bys mohla byt.. samozrejme kdo vi..

leniczka23
23. dub 2018

@jednaholkaa prerusovana souloz neni spolehliva metoda..a uz vubec zadna antikoncepce. To ze tobe to vyslo je super, ale ve svem okoli znam spis ty opacne pripady. Svoji dceru bych to teda neucila jako ze antinu nepotrebujes staci kdyz ho v cas vynda..😉

viki999
23. dub 2018

@leniczka23 Ono je tohle vtipný... když jsem byla na SŠ a zacala se sexualnim zivotem, brala jsem antikoncepci a když jsem slyšela o tom, že někdo provozuje pouze přerušovanou soulož, říkala jsem že bych to nikdy neriskovala..
Ze zdravotních důvodů jsem ale po cca 7 letech musela přestat brát HA a s kondomem to prostě nešlo.. Už jsem byla na VŠ a tak jsme to začali řešit taky přerušovanou souloži (ono teda jsme ji praktikovali i v době kdy jsem byla chráněna HA).. vím, že to není 100% metoda ani náhodou, kdybych tenkrát zjistila ze jsem těhotná, asi by mě jeblo.. i teď mám co dělat se s tím smířit (za chvíli začínám 7.měsíc a bylo to plánované)..
Pointa celých tohohle románu je ta, že záleží i na situaci, zda je to metoda "dostatečná", ale samozřejmě musí člověk počítat s tim, že stát se to prostě může..

viki999
23. dub 2018

@leniczka23 Jo a ještě bych dodala, že já zas narozdíl od tebe nemám okolo sebe nikoho kdo by takhle otehotnel.. rozhodně ale souhlasím, že svoje děti bych to neučila jako spolehlivou metodu!

leniczka23
23. dub 2018

@viki999 tak jasne ze jsou pripady kdy HA nepripada v uvahu a nebo tem lidem proste nevadi kdyby se stalo. A i dalsi, presne jak pises. Ale nechapu lidi co krici ze dite fakt nechteji a tohle praktikuji. O tom se celou dobu bavim. Btw. Jsou i jine metody jak se chranit, ne jen antina a kondom..

prcekverunka
23. dub 2018

@markel Nevím, jak to myslíš - bez ejakulace, jestli máš na mysli přerušovanou soulož...Každopádně i v preejakulátu je stopové množství spermatu. A k otěhotnění to stačí..

viki999
23. dub 2018

@leniczka23 Jasně, pokud ví, že to dítě nechtějí a provozují tohle, sami si nabihaji...
Jinak samozřejmě vím, že jsou i další metody, v té době jsem to hodně řešila a nedobrali jsme se žádného uspokojivého řešení (reseno samozřejmě i s Dr.), proto jsme "skončili" takto..

evakaspar
23. dub 2018

Jen bych snad dodala ještě ani HA není spolehlivá. Já ve svých 22 letech přes Ha počala mého prvního syna a to sem ji brala pravidelně poctivě 😑 Žádná Antina není 100%. Znám i ženy co otěhotněly přes tělísko nebo sterilizaci 😉

priefi
23. dub 2018

@viki999 sterilizace by snad mela byt 100%, ne? 😂

dreana
23. dub 2018

@markel tak co test?

viki999
23. dub 2018

@priefi No, vzhledem k tomu, že jsem hledala metodu dočasnou, tak by mi asi k ničemu nebyla.. ve 20 sterilizace když jsem nemela ještě ani jedno dítě? Tentokrat tvoji reakci moc nechapu..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru