Otěhotněla jste některá, když vám sklouzl kondom?

kaaca11
10. bře 2015

Stydím se za tuhle trapnou otázku 😝 . Včera nám sklouzl kondom, sperma bylo uvnitř, ale kondom zůstal v pochvě. Pravděpodobně mám zrovna ovulaci. Vím, že k otěhotnění může dojít, zajímá mě, jestli máte někdo podobnou zkušenost. Díky za reakce 😅

kamilka007
11. bře 2015

Ehm, zrovna jsem si dodelala tehotensky test, protoze asi pred 2 tydny se nam stalo uplne to same, s tim ze ja nevim 100%, jestli "vsechno" zustalo v kondomu. Menses uz 4 dny nikde, ale test zatim negativni. Takze to neni trapna otazka, bude nas vic takovych. 🙂

tifanyt
11. bře 2015

Před měsícem (14.února) se nám stalo to samé. Já byla docela vyděšená, manžel mi tvrdil, že je všechno v klidu že tam vše zůstalo a nemám se stresovat.
Každopádně hned následující den jsem to dostala, takže nevím, jaká je pravděpodobnost otěhotnění-tohle jsem nikdy neřešila 🙂
Každopádně od té doby zatím nic, čekám kdy zase přijde menses a věřím manželovi, že má pravdu 🙂

Pak se nám to stalo minulý týden málem znovu, ale manžel včas zasáhl 🙂

Jinak si myslím, že ve vašem případě by se ještě dala použít nějaká ta pilulka Postinor nebo jemu podobné. Tuším, že se dá užít do 72hod po styku. Ale asi to nebude nejlevnější záležitost.

P.S. Co jste měli za kondomy? Já totiž koupila nějaké nové od Durexu-jsou asi více lubrikované, tak možná proto 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru