Opoždění menstruace, test negativní

petulaps
24. črc 2017

Ahoj, chtěla bych se zeptat 8.7 jsem měla ovu, dnešním dnem mám 3. Den opozdeni. Test prozatím negativní je možné že je brzy ? Kdy otestovat ?

elveren
24. črc 2017

to je brzo. Já měla pozitivní test až o deseti dnech

petulaps
autor
24. črc 2017

Jsem na všechno moc Hrr, je to s přítelem náš první pokus tak jsem zvědavá jak to dopadne 🙂

elveren
24. črc 2017

@petulaps Můj malý pokus je asi dvacátý. Nemyslete na to ani jeden ;) Já už byla smířená, že to prostě teď nejde a i když jsem měla nateklá prsa, negativní testy, tak jsem si říkala, že teda nic, že je to MS. Až po deseti dnech večer se mi na testu objevila ta druhá čárka 🙂

annie24
24. črc 2017

Já měla v tuhle dobu na testech jen duchy

petulaps
autor
24. črc 2017

Já zatim nic, nebo špatně vidím 😀

petulaps
autor
24. črc 2017

@elveren příznaky jste teda ani jiné neměla ? Mě teda občas poboliva v podbrisku, někdy cely den, někdy zase jenom chvilku, někdy tam zase jenom pichne a cítím se často dost plná a nadmnutá. Mohou to být příznaky ?

lencak80
24. črc 2017

8.7.nebo 18.7 ? Poud ta prvno varianta tak uz byste mela dalnici a pokud druha varianta tak je jeste brzy.

lencak80
24. črc 2017

Ja jsem to na sobe vzdy poznala..ze je neco jinak.

lutu11
24. črc 2017

14 dni od ovulace by uz mela byt carka videt.

elveren
25. črc 2017

@petulaps neměla jsem nic jiného. Za celé těhotenství jsem pak.nemela jediný problém, jen ke konci mi otékaly nohy.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru