Krásný den děvčata, poradíte mi prosím? Od 11.2 se léčím s hypofunkcí štítné žlázy, paní doktorka ví o tom, že se snažíme s přítelem o miminko a nasadila mi euthyrox 50, po téhle stránce v pořádku. V neděli 19.2 měla dorazil menstruace ale nedorazila, od včerejšího dne mám mírné bolesti v podbřišku a bolest prsou - ta je větší. TT jsem si dělala v neděli v den vynechání a včera - negativní. Dnes je to celkově 34 DC. Už asi pátý den mám vespod vlhko bez zápachu, prostě sklovitý výtok. Myslíte, že by mi léky na hypofunkci mohli rozhodit cyklus? Nebo jen prostě mešká a dorazí? :( Stres žádný nemám, s partnerem miminku necháváme naprosto volnou cestu, takže netlačíme na pilu, testy vyzkoušené, na kontrolu jsem objednaná na příští středu, tak nevím co čekat do té doby, kdyby to vyšlo, byla bych moooc ráda ale nevěřím tomu, už jen kvůli těm bolestem v podbřišku :( 👶 😲
@moncak89 tak skús testy neskôr, najnižšiu citlivosť a uvidíš. Možno máš ovuláciu neskôr a teda na testoch tehotenstvo ešte nebolo poznať... A možno sa jedná o niečo iné, to sa dozvieš až u svojho lekára.
digi test chci zkoušet až po více jak 10 dnech zpoždění. K lékaři jdu příští středu, tak kdyby se to nerozjelo určitě mi víc řekne ona sama. nicméně mě začal bolet nějak spodek :( takže tomu šanci opravdu nedávám :( :'(
testuju Ladymaxem od doktora maxe 🙂
Podbrisek mě taky bolel jako bych měla dostat menstruaci a byla jsem už těhotná 😊 Test z dr.maxe mi to ukázal po 3 dnech zpoždění
Bolesti bohužel přetrvávají, do toho se mi změnil výtok ze sklovitého na bílý :(
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Taky beru léky na stítnou žlázu , ale už dlouho, ale nemám pocit, ze by mi léky rozhodily cyklus. Zkoušela jsi digitální test?