Opožděná MS, ale negativní test

bublee
9. dub 2018

Ahoj,
Mela bych otazku. Mela jsem posledni MS 18.2 a behem brezna (10.3 a 15.3.) prerusovanou souloz, antikoncepci jsem vysadila uz v listopadu a s cyklem jsem problem nemela, zpozdil se max o 3dny… nyni uz mam zasebou jednu vyvolavacku agolutinu (pred 14ti dny) a stale nic a tt stale negativni…zajimalo by me jestli jeste nejakou sanci mam…boli me bradavky, obcas nevolnost, podrazdenost a take me obcas boli podbrisek
a bricho jakoby by mela ms prijit ale nic....

lotta1234
9. dub 2018

Ahoj, ja aktualne riesim to iste, akurat bez predoslej skusenosti s antikoncepciou. Cyklus maximalne pravidelny, ale teraz mi meska MS uz 5 dni a stale negativny test. Nemam ani ziadne PMS priznaky. Budem si robit o 2 dni dalsi...V navode testov odporucaju skusit dalsi o 2 dni.

beruda
9. dub 2018

Nechtě si udělat test Hcg pro samoplátce. Naberou vám ho v každé laborce, stojí asi 200 korun a nejpozději druhý den máte výsledek, jestli je hladina hormonu zvýšená. Některým ženám stoupá hladina pomalu.

bublee
autor
9. dub 2018

@lotta1234 treba to tam jeste nabehne, zkus za ty dva dny a uvidis. 🙂

bublee
autor
9. dub 2018

@beruda dekuju za info, asi mi nic jineho nezbude...

lotta1234
9. dub 2018

@beruda To je velmi dobra rada, vdaka 🙂

@bublee Uvidime, skor uz zacinam mat obavy, ze mi meska kvoli niecomu inemu. Kazdopadne test pripraveny, v stredu rano idem na to 🙂

bublee
autor
9. dub 2018

@lotta1234 tak dej vedet! Ja se take bala byla jsem pred 14ti dny na gynekologii kde mi udelal vnitrni utz a pry je vse ok, na tehotenstvi rikal ze by byl utz moc casny. 🙂

klaruskaka
9. dub 2018

ja meskala ms asi tyden a nic byl test negativni... z duvodu opozdeni ovulace, cca o dva tydny se mi proste posunula a nasledne uz to vypadalo takhle cca 9dni meskana ms a teprve byl dusik

lotta1234
9. dub 2018

@klaruskaka vdaka za skusenost, verim, ze presne toto bude aj moj pripad 🙂 aj ked ja uz ani neovladam tohtomesacnu ovulaciu, ani snazenie, je toho na mna moc :D

lotta1234
10. dub 2018

takze dnes 1DC, meskalo to "len" 5 dni. problem mam vyrieseny :D co ty? @bublee

bublee
autor
10. dub 2018

@lotta1234 ja mam zpozdeni uz 51dni a MS nikde a ani vyvolavacka prvni pred 14ti dny nepomohla

martaskaaa
10. dub 2018

Vzhledem k tomu, že soulož byla přerušovaná, tak ta pravděpodobnost je menší. Já na vyvolávačku musela jednou jít dokonce 2x :-/

bublee
autor
10. dub 2018

@martaskaaa taky si myslim, ze spise hormony se nejak rozhazely.... no to bude krasnej prubeh po druhy vyvolavacce :(

fifina1234
10. dub 2018

Udělej si test dle krve to bývá jistě trvejte u lékaře,aby ti vzali krev

bublee
autor
10. dub 2018

@fifina1234 dneska jsem volala na gynekologii a mam prijit ve ctvrtek na druhou vyvolavacku... ale na ty krvi budu trvat 🙂 dekuju

fifina1234
11. dub 2018

Vyvolávací opětovně bych odmítla je to nebezpečné,kdybys byla těhotná

bublee
autor
11. dub 2018

@fifina1234 no v prvni rade si vydupu krev at vim na cem jsem a pak se asi uvidi....

bublee
autor
12. dub 2018

Tak dneska jsem byla na gynde kde mi dal dalsi vyvolavacku, kouknul na vnitrni utzv a poslal me na krev na hcg. Tak uvidime

fifina1234
13. dub 2018

Tak hodně stesti

bublee
autor
13. dub 2018

@fifina1234 dekuji 🙂

bublee
autor
14. dub 2018

Tak vysledky krve se dozvim az tak v utery drive tam pan doktor neni.... ale kazdopadne jsem po te druhe konske davce agolutinu MS dostala.... takze si myslim ze z toho nic nebude.... sice me porad v brise picha apod. ale pochybuji....

bublee
autor
17. dub 2018

Tak Hcg v krvi melo hodnotu 2, takze nic....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru