Ahoj,
Mela bych otazku. Mela jsem posledni MS 18.2 a behem brezna (10.3 a 15.3.) prerusovanou souloz, antikoncepci jsem vysadila uz v listopadu a s cyklem jsem problem nemela, zpozdil se max o 3dny… nyni uz mam zasebou jednu vyvolavacku agolutinu (pred 14ti dny) a stale nic a tt stale negativni…zajimalo by me jestli jeste nejakou sanci mam…boli me bradavky, obcas nevolnost, podrazdenost a take me obcas boli podbrisek
a bricho jakoby by mela ms prijit ale nic....
Nechtě si udělat test Hcg pro samoplátce. Naberou vám ho v každé laborce, stojí asi 200 korun a nejpozději druhý den máte výsledek, jestli je hladina hormonu zvýšená. Některým ženám stoupá hladina pomalu.
@klaruskaka vdaka za skusenost, verim, ze presne toto bude aj moj pripad 🙂 aj ked ja uz ani neovladam tohtomesacnu ovulaciu, ani snazenie, je toho na mna moc :D
Vzhledem k tomu, že soulož byla přerušovaná, tak ta pravděpodobnost je menší. Já na vyvolávačku musela jednou jít dokonce 2x :-/
@martaskaaa taky si myslim, ze spise hormony se nejak rozhazely.... no to bude krasnej prubeh po druhy vyvolavacce :(
Udělej si test dle krve to bývá jistě trvejte u lékaře,aby ti vzali krev
@fifina1234 dneska jsem volala na gynekologii a mam prijit ve ctvrtek na druhou vyvolavacku... ale na ty krvi budu trvat 🙂 dekuju
Vyvolávací opětovně bych odmítla je to nebezpečné,kdybys byla těhotná
@fifina1234 no v prvni rade si vydupu krev at vim na cem jsem a pak se asi uvidi....
Tak dneska jsem byla na gynde kde mi dal dalsi vyvolavacku, kouknul na vnitrni utzv a poslal me na krev na hcg. Tak uvidime
Tak hodně stesti
@fifina1234 dekuji 🙂
Tak vysledky krve se dozvim az tak v utery drive tam pan doktor neni.... ale kazdopadne jsem po te druhe konske davce agolutinu MS dostala.... takze si myslim ze z toho nic nebude.... sice me porad v brise picha apod. ale pochybuji....
Tak Hcg v krvi melo hodnotu 2, takze nic....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, ja aktualne riesim to iste, akurat bez predoslej skusenosti s antikoncepciou. Cyklus maximalne pravidelny, ale teraz mi meska MS uz 5 dni a stale negativny test. Nemam ani ziadne PMS priznaky. Budem si robit o 2 dni dalsi...V navode testov odporucaju skusit dalsi o 2 dni.