Ahoj holky,
MS jsem čekala 19.2., ale až dodnes pořád nic. Testy vychází negativně. Zítra jdu k doktorovi, ale ten mi řekl, ze to na těhotenství nevidí - testy jsou pry spolehlivé. Stalo se Vam některé, ze tt vam vyšel pozitivní až později? Nikdy se mi MS takto neopozdila a žádné příznaky MS krom obcasneho pichnuti v břiše nemám.
Nene, neberu
@lenka253 nechci te nijak obrat o nadeji,ale pokud je test negativni,na tehu bych to nevidela...kde neni hcg nemuze byt tehu...
Opozdit se ti to mohlo nejakou hormonalni nerovnovahou,cysta,nebo treba memoc velka fyzicks zatez atd
Ja jsem ted38.den cyklu a nic...v lednu injekce na vyvolani po ukonceni kojeni a ted zase nic...nejak se mi ten cyklus nechce sam rozjet...takze zkusenosti s ruznymi posuny mam 🙂 ja to u sebe vidim zas na cystu,pac mne noli na jedne strane bticha...no uvidime
Dej vedet,jak si dopadla 😉
Určitě, v 1 budu vědět
Taky budu moc rada za zpravu jak to dopadlo. Jsem ve stejne situaci ale jdu az zitra. A drzim palecky
Negativní
Tak ja byla dnes u doktora. Rekli mi ze testy muzou negativni i dlouho po otehotneni, ze kazdy to ma jinak. Tak mi vzali krev. Vysledky budou zitra
Ale co negativní krev? Na tu mohlo byt také brzy? ☹
Tak ja stale cekam na vysledky. Jeste nejsou. Ale jen tak jsem zkousela Ovu test a byl rano pozitivni se 2 //. Takze z toho asi nic nebude. Ale aspon ze i pres vynechani ms mam ovu....ale ta laparoskopie cysty se mi asi nevyhne
U me zpoždění 2 dny a bolesti břicha, jako křeče a bolest vaječníku. Test Dr. Maxe včera rano i dnes odpo snehobily 😒
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Bereš antikoncepci? Mně se po ní několikrát stalo, že mi vynechala MS, ale další už se dostavila normálně. Prý to některé typy antikoncepce způsobují.