Zdravím všechny maminky, snažilky a celé zdejší osazenstvo.
Dřív než začnu, vím, že nejste žádné vědmy🙂. Jen bych Vás chtěla poprosit zda byste se semnou nepodělily o Vaše zkušenosti a názory. S přítelem se úplně o miminko nesnažíme, necháváme tomu volný průběh, ale kdyby se zadařilo byli bychom moc rádi🙂.
Menstruaci mám pravidelně 25-27 dnů. Má poslední menstruace byla 6.10 do 12.10. Další menstruaci jsem měla dostat 31.10 ta ovšem nedorazila. Samozřejmě když mi MS meškala týden zkusila jsem TT, ale byl negativní. Proto jsem za pár dnů zkusila další a stále negativní. 16.11 jsem začala lehoulince špinit jen když jsem se utřela, tak trochu narůžovělý výtok. Další den se to opakovalo jen to bylo trochu silnější. 3 den to bylo stejné a další den konec. Nevěděla jsem zda to počítat jako MS. Menstruaci mívám pokaždé 7 dnů a mnohem, mnohem silnější. Také často chodím čůrat, tak jsem si myslela zda by to nemohl být nějaký zánět. Ale nic nepálí ani nesvědí. Občas mě bolí břicho jako při MS, ale ta nikde:/. Občas je mi nevolno hlavně večer.
Samozřejmě jsem se objednala na gynekologii, ale doktorka může až 7.12. Děkuji všem, za Vaše názory
Viděla bych to podobně 🙂. Já jsem také lehce zašpinila, ale test jsem měla pozitivní. I když zpočátku pouze slabou čárku. Ale vím, kdy jsem měla ovulaci a kdy pravděpodobně mohlo dojít k početí.
Okolnosti? Hodně stresu? Něco v práci? Změna v pohybovém režimu? Strava? Spaní? Hormonální systém ženy může rozhodit kdeco.
Žádný stres, jen jsem se před třemi měsíci stěhovala tak zda to může být tím:/. To netuším.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@iva97 těžko říct,možná zkusit ještě test?třeba ste měla ovulaci těsně před ms,ale doktor řekne určitě víc