Opožděná menstruace déle jak 7 dní

nataly02
28. črc 2017

Dobrý den, chci se zeptat už týden se moje menstruace zpozdila, měla jsem nechráněný sex a antikoncepci neberu a bojím se toho, že bych mohla být těhotná, ale blbě mi není a břicho mě nebolí jen tedy asi 6 dni nazpátek jsem měla silné křeče v břiše trvalo to asi 15 min pak to přestalo a od te doby nic, mám ještě par dni počkat a udělat si pak test? Děkuji za odpověď.

gabcat
28. črc 2017

@nataly02 To, že tě nebolí břicho ani ti není zle, vůbec nic neznamená. Těhotná být samozřejmě můžeš i nemusíš. Udělej test, budeš mít jasno.

tortojs
28. črc 2017

Trochu nechápu dát do jedné věty: "bojím se že jsem těhotná" a "měla jsem nechráněný sex a antikoncepci neberu". To se snad vzájemně trochu vylučuje nemyslíš? Samozřejmě můžeš být těhotná, je to i pravděpodobné zvláště pokud ti MS mešká. Nic tě bolet nemusí. Udělej si test. Po tak dlouhém zpoždění už výsledek bude jednoznačný.

caseopea
28. črc 2017

Nemusí ti být zle ani tě nemusí nic bolet, já jsem ani nevěděla, že jsem těhotná, zjistila jsem to až v druhém měsíci. Udělej si test nebo si zajdi na gynekologii, udělají ti test z krve, ten je jistější než klasický. Ale jak už bylo zmíněno, pokud se bojíš těhotenství je třeba se nějak chránit.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru